breaking news

Dibay Medya’da “Konforum” heyecanı

Dibay Medya’da “Konforum” heyecanı

30 Ocak 2014
MAGAZİN

Bursa’nın en çok rağbet gören Dekorasyon ve Mimarlık Dergisi Konforum, 41. sayısıyla bayilerdeki yerini aldı. Geçtiğimiz ay Dibay Medya çatısı altına giren Konforum Dergisi, yenilenen ekibi ve dopdolu içeriğiyle 2 ayda bir sizlerle buluşmaya devam edecek.
Konforum’un Ocak-Şubat sayısında, İç Mimar Hakan Hacıbeyoğlu ile yaptığımız röportajı, Mimari Stil sayfalarımızda Mimar Şule Uyar’ın Meşeliköy’de yeni baştan yarattığı villayı, İç mimar Esat Fişek’in rengarenk bir hale dönüştürdüğü Şahinkaya Okullarını ve Mimar Bahadır Kul’un Kayseri’de BK House’da yaptığı villayı bulabileceksiniz.
Ayrıca, Konfor Detayı sayfalarımızda Şöminelerin ihtişamını, Deko Moda’da Ekose modasını, Akım Akım Dekorasyon sayfalarımızda Pop Art’ın doğuşunu,  Alternatif Deko’da esprili bir dille anlatılan tepsilerin üstlendiği yeni görevlerini yüzünüzde gülücüklerle okuyacaksınız.
Kitaplıkların bizi nasıl ele verdiğini Dosya sayfalarında, Rengarenk Beyaz Eşyaları Deko Eğilim sayfalarımızda inceleyeceksiniz.
Çok daha fazlası için siz de bir Konforum Dergisi alın ve hem evinizde daha nelere ihtiyacınız olduğunu profesyollerinden öğrenin, hem de bir dekorasyon dergisinin sizi ne kadar eğlendirebileceğine kendiniz tanık olun.

DİBAY MEDYA’DA HEYECAN
Dibay Medya bünyesindeki ilk sayısı çıkan Konforum, medyada da heyecan ve sevinçle karşılandı. Konforum ekibi, ilk sayıyı pasta keserek kutladı.

 

Sıradışı eserlere yoğun ilgi
Artık Çocuk gelinlere son

  • Hit: 935