breaking news

Özlüce Anadolu Lisesi’nde karaoke heyecanı

Özlüce Anadolu Lisesi’nde karaoke heyecanı

10 Ocak 2014
KONSER

Nilüfer Özlüce Anadolu Lisesi’nde 50 öğrencinin solist, vokal, danscı, sunucu, teknik görevli olarak katkı sağladıkları ve tüm öğrencilerin izlediği bir İngilizce Karaoke Yarışması yapıldı. Öğrencilerin yaşları gereği müziğe duydukları özel ilgiyi, İngilizce dil becerileri ile birleştirerek ortaya koyabilecekleri bir etkinlik olarak düşünülen yarışma, İngilizce Öğretmeni Günay Karaaslan ve Müzik Öğretmeni Nevin Önal´ın koordinatörlüğünde yapıldı.

Okul Müdür Yardımcısı ve Müzik Öğretmeni Serpil Hülagu, İngilizce Öğretmeni Nuray Şahin, İngilizce Öğretmeni Aylin Bircan, Tarih Öğretmeni Murat Özaydın ve okul orkestrası bateristi Emre Rodoplu’dan oluşan jüri üyeleri birbirinden iyi performans arasından dereceye girecek öğrencileri seçmekte bir hayli zorlandılar…

Böylece öğrenciler, ders ve sınav stresinden bir süre uzaklaşıp, hep birlikte eğlenme fırsatı buldular. 15 grup ve solistin katıldığı yarışmayı ´Skyfall´ adlı şarkı ile Gülce Karakaş kazandı. İkinciliği “Je Veux” adlı parçayla Aybüke Direl ve Hayrunisa Gülyol, üçüncülüğü ise “Turning Tables” adlı parçayla Sıla Bozen kazandı.

Yarışma finalde, okul orkestrasının hazırladığı ve tüm öğrencilerin hep birlikte söyleyerek eşlik ettiği mini bir konserle sona erdi.

 

 

 

Nilüfer Kadın Korosu 'gönül elçisi' oldu
Mumcu sahnesinde İspanyol ateşi

  • Hit: 4.003