breaking news

Soner Arıca ile nostalji Gecesi

Soner Arıca ile nostalji Gecesi

30 Ocak 2014
EĞLENCE

Keyifli anların vazgeçilmez adresi The Winston Brasserie Cumartesi akşamı Soner Arıca’nın muhteşem performansı ile Bursalılara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Özkan GÜNGÖRMEZ

Eskilerden bu yana unutulmayan harika şarkılarını seslendiren Soner Arıca The Winston Brasserie’de izleyenleri kendine hayran bıraktı. Sevilen şarkısı Deniz Gözlüm’de ise konuklar sanatçıya hep bir ağızdan eşlik etti. Renkli anların yaşandığı The Winston Brasserie’de Soner Arıca gecesi Bursalıların yoğun ilgisi karşılaştı. Cemiyet hayatının da yoğun ilgi gösterdiği gecede Soner Arıca güçlü sesi ve birbirinden güzel şarkılarıyla The Winston Brasserie’de Bursalılara unutulmaz bir gece yaşattı. The Winston Brasserie Soner Arıca’nın muhteşem sahne performansı ile eğlence dolu bir geceye imza attı.

The Winston Brasserie Cuma gecesi doğum günü kutlamasına da ev sahipliği yaptı. Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Funda Fındıkkaya ve Cansu Bulut yeni yaşını dostları ile birlikte The Winston Brasserie’de kutlarken eğlenceli anlar yaşandı.

 

AŞKIN IŞILTISI CADARO JEWELLERY’DE
İş hayatında başarılı olmanın püf noktaları

  • Hit: 4.943