breaking news

”AŞK ÇEŞMESİ” KANYON’DA

”AŞK ÇEŞMESİ” KANYON’DA

11 Şubat 2014
CEMİYET

7-14 Şubat tarihleri arasında Kanyon’a gelenlerin dilekleri gerçek oluyor . Sevgililer günü için özel olarak yapılan Aşk Çeşmesi hem Kanyon ziyaretçilerinin hem de TOG vakfı aracılığı ile  gençlerin hayallerini gerçekleştiriyor.

Kanyon’un Sevgililer Günü etkinliği ”Aşk Çeşmesi” cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katılımıyla başladı. Etkinliğe katılan isimler arasında Pınar Tezcan, Burcu Esmersoy, Ayşe kucuroğlu, Gül Gölge Saygı, Aslı Şen, Sitare Akdilek, Hale Kosif, Işıl Rençber, Siren Ertan Çarmıklı, Pelin Atay Kuran ve Elif-Gülseren Eren de yer aldı. Ünlüler hem kendi dileklerini diledi hem de attıkları her hatıra parası için Kanyon’un Toplum Gönüllüleri Vakfı’na yaptığı bağışla bir gencin umutlarının gerçekleşmesine vesile oldular.

Aşk Dilekleri Gençleri Hayallerine Kavuşturuyor

Aşk Çeşmesi ile sevgi yoluyla aşıkları ve aşkı arayanları mutlu etmeyi amaçlayan Kanyon, hayallerinin peşinde koşan gençleri yine unutmuyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Kanyon Sevgililer Günü projesine katılan her kişi için Türkiye’nin her yerinden gençlere yatırım yapan ve gönüllülük temelinde onlara yeni ufuklar açan Toplum Gönüllüleri Vakfı’na bağışta bulunulucak.

Tarih: 7-14 Şubat 2014
Yer: Kanyon Etkinlik Alanı
KATILIM ÜCRETSİZDİR.

 

BUİKAD'dan ödül kazananlar sergisi
Minik Suna’ya görkemli doğum günü

  • Hit: 2.955