breaking news

Molped, cemiyet hayatının genç isimlerini buluşturdu

7 Mayıs 2014 | Highlife
Molped, cemiyet hayatının genç isimlerini buluşturdu
CEMİYET
0

Kadınlar için hep daha iyisini hedefleyen yaklaşımıyla yepyeni bir ürün tasarlayan Molped, yeni ürünü Soft Care’i, 30 Nisan Çarşamba günü, Sofa Otel’de, cemiyet hayatının genç ve tarz sahibi kadınlarına özel düzenlediği bir davette tanıttı. Tarzı ve stiliyle beğeni toplayan Neslişah Alkoçlar ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik, “İpeksi yumuşaklıktan ilham alınarak üretilen Molped Soft Care’in dünyasıyla, tüm konukları tanıştırdı.

Lansman davetinde Hayat Kimya Kategori Pazarlama Müdürü Melek Soklangıç Dinçer, “Günümüzde tüm kadınlar bakımına ve cildine eskiye oranla çok daha önem veriyor, özen gösteriyor. Kadınlar, özel günlerinde bile masalsı, toz pembe, yumuşacık bir dünya istiyor. Yenilenen Molped Soft Care serisi ile kadınların beklentilerini karşılıyor, yeni ürünümüzle gün boyu güvende ve rahat hissettirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Neslişah Alkoçlar ise “Molped Soft Care’in özel günlerinde güven ve konforuna özen gösteren bayanların tercihi olacağını düşünüyorum. İpeksi üst yüzeyi, yumuşacık yapısı ile farklı bir dünyanın kapıları bizler için aralanmış” dedi.

Stil sahiplerini buluşturan davet
Bulgari yeni kreasyonunu tanıttı

  • Hit: 3.481