breaking news

Yıldırım Bayezid Rotary, meslek hizmet ödüllerini verdi

15 Mayıs 2014 | Highlife
Yıldırım Bayezid Rotary, meslek hizmet ödüllerini verdi
CEMİYET
0

Dünyada iyi niyet ve barışın korunmasına inanan ve bu alanda hizmet veren iş ve meslek sahibi kişilerin dünya ölçüsünde birleştiği Rotary, insanlığa hizmet veren tüm mesleklerde, yüksek ahlak standartlarının teşvik edilmesini hedefliyor. Bu çerçevede her yıl kulüpler tarafından geleneksel olarak verilen Rotary meslek ödülleri bu yıl da sahiplerini buluyor.

 

Yıldırım Bayezid Rotary Kulübü, mesleğinde başarılı, duayen, yok olmaya yüz tutmuş meslekleri yaşatma çabasını sürdüren isimleri bu yıl da belirledi ve meslek hizmet ödüllerini Altın Ceylan’da gerçekleşen törenlere sahiplerine takdim etti. Bu yılın meslek ödüllerini;

 

Türkiye’nin ilk kadın orkestra şefi İnci ÖZDİL,

– Doğan Haber Ajansı Bursa Magazin Muhabiri, 30 yıllık gazeteci Recai GÜLER,

-Türkiye’nin az sayıda sedefkarından biri aynı zamanda neyzen Mümin ORHAN,

-Berberlikte 30 yıllık meslek erbabı Nusret GÜNDÜZ

-Büyüklerinden devraldığı lezzeti üçüncü kuşak olarak bugüne başarıyla taşımış Hacı Baba Izgara Salonu sahibi Mehmet ABRAŞ aldı.

 

inci özdil-ahmet gürmeriç

ipek-hamdi dizdar

 

Gecenin açılış konuşmasını yapan Yıldırım Bayezid Rotary Kulübü Başkanı Hamdi Dizdar “Kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından birini daha yerine getirilebilmenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Sayın Recai Güler, İnci Özdil, Mehmet Abraş, Nusret Gündüz ve Mümin Orhan çalışmalarınızla meslek yüksek ahlakı standartların yaygınlaşmasına teşvik ediyor ve özellikle genç meslek sahiplerini yüreklendirerek onlarında yararlı çalışmalar yapabilmesi için önder oluyorsunuz. Yıldırım Bayezid Kulübü olarak iş ve meslek onurunuzu, gösterdiğiniz bu ışığı ve hizmet idealinizi yücelten katkılarınızı şükran ile kutluyoruz’ dedi. Meslek Hizmet Ödülü töreni sonrasında ise Sedefkar ve Ney üstadı Mümin Orhan, kısa bir ney ziyafeti çekti.

Soroptimistler’den Anlamlı Davet
BUİKAD’dan anlamlı buluşma

  • Hit: 1.538