breaking news

5. Altın Aslan Ödülleri sahiplerini buldu

6 Haziran 2014 | Highlife
5. Altın Aslan Ödülleri sahiplerini buldu
CEMİYET
0

 Yerelde ve Ulusalda şehrine, ülkesine ve yaşadığı topluma fayda sağlamış, katma değer yaratmış başarılı iş, meslek ve bilim insanlarını, sanatçıları ve kurumları ödüllendiren ve 2010 yılında marka tescili yapılmış olan Kükürtlü Lions“ 5. Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri ” nin sahipleri belli oldu.

Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan LIONS’ un “Hizmet Etmek” anlayışıyla toplumun gelişmesine katkıda bulunmak ve sosyal yaşama destek vermek amacını taşıyarak, karşılıksız hizmet etmeyi bir yaşam ve davranış biçimi olarak benimseyen Bursa Kükürtlü Lions Kulübü’ nün her yıl düzenlediği fakat, Soma’da meydana gelen maden faciası nedeniyle ertelediği 5. Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri’ni 2014 görev devir teslim töreninde gerçekleştirdi.

Çelik Plas Otel’de düzenlenen 5. Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri’ne iş, siyaset, sanat camiası ile kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda seçkin davetler katıldı. Gece’de açılış konuşmasını yapan Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Fulya Toy, gecede katılımlarını sunan ve yardımlarını esirgemeyen konuklara teşekkür ederek :

“Sevgili Lions ailem sevgili konuklar, bugün Kükürtlü Lions Kulübümüzün devir teslim töreni için bir araya gelmiştik, ancak talihsiz bir olay nedeniyle iptal edilen 5. Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri’ni bu gece gerçekleştirmek istiyoruz. Bildiğiniz gibi Soma’da çok acı bir olay yaşandı. Yüzlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Bu acı kaybımız nedeniyle tüm ülke genelinde tüm organizasyonlar iptal edilip ,yas ilan edildi. Bizler ‘de 14 Mayıs günü yapılacak olan törenimizi bu acı kayıp nedeniyle iptal etmiştik. Bu acı facianın tekrar olmaması dileği ile ölen vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyoruz.” dedi.

2010 yılında marka tescili yapılmış olan Kükürtlü Lions “ 5. Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri” hakkında konuşmasını sürdüren Toy; “Yerelde ve ulusalda şehrine, ülkesine ve yaşadığı topluma fayda sağlamış, değer yaratmış başarılı iş, meslek ve bilim insanlarını, sanatçıları ve kurumları ödüllendirmektedir. Altın Aslan komitemizin titizlikle seçmiş olduğu ve bu yılki değerli isimleri hizmet dönemiz bitmeden ödüllerini vermek istedik ve bu gecemize davet ettik. Bizleri kırmayıp buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÖDÜLLER TÖRENLE VERİLDİ…

Yerel ve Ulusal bazda Altın Aslan Meslek Başarı Ödülü’ almaya hak kazanan isimler ise şu şekilde: Bursa’ya Değer Katanlar Ödülü ; Nilüfer Kadın Korosu Şefi Dr. Aysel Gürel. Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Danışmanı Ahmet Erdönmez ve Bursa’ya Değer Katanlar Onur Ödülü, Türk Tiyatrosuna büyük katkı sağlayan İnci Aykut’a verildi.

Yerel Bazda En Genç İş Kadını Ünlü Modacı Kopral , En Genç İş Adam ERMAKSAN Genel Müdür’ü Ahmet Özkayan, Yılın İş Kadını EPSA yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir ,Yılın İş Adamı Gökçin Aras oldu. En Başarılı Beste “Kış Masalı” adlı şarkısıyla Adem Gümüşkaya verilirken, Altın Aslan Onur Ödülü Müzeyyen Senar’a verildi. Gece’de mazeretlerinden dolayısıyla yer alamayan Ünlü Modacı Arzu Kopral adına ödülü Didem Özenbaş Adez alırken, ünlü sanatçı Müzeyyen Senar’a ödülünü kendilerine iletmek üzere Nalan Höke ödülü 118-K Yönetim Çevresi Gel Yönetmeni Ayşe Gülten Öztürk’ün elinden aldı.

YENİ BAŞKAN DİLEK İYİGÜLLÜ OLDU…

Yapılan ödül töreni ardından Kükürtlü Lions 2013-2014 Dönem Başkanı Fulya Toy, başarı ile yürüttüğü başkanlık görevini Dilek İyigüllü’ye devrederek kendisini kutladı. Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Fulya Toy ,bir yıldır başarı ile yürüttüğü başkanlık görevini düzenlenen törenle Dilek İyigüllü’ ye devretti. Kükürtlü Lions Kulubü, Lions Geçmiş 1998-1999 Dönemi Genel Yönetmeni Cengiz Devletkuşu ‘nun yönettiği törenle devir teslim töreni gerçekleştirdi.

İZ BIRAKACAK FAALİYETLER AMAÇLIYORUZ…

Gecede yoğun duygular yaşayan Toy, ” Görev süremizi tamamlamış olmanın gönül huzuruyla bütün Kükürtlü kulübü üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Hiç ayrılmayacağımız inancı ile sizlerle birlikte olmayı sürdüreceğiz” diyerek kulübe olan bağlılığını dile getirdi. Görevi devralan çiçeği burnunda başkan Dilek İyigüllü ise “Yeni dönemde Kükürtlü Lions Kulübü’ndeki çalışmalarımızla tüm üyemiz ile bir bütün olarak ‘Hizmet Ediyoruz’ felsefesiyle hareket etmek suretiyle iz bırakacak faaliyetler amaçlıyoruz. Aldığım görevin, sorumluluğunun bilincindeyim. Bu dönem içerisinde de başarılı işler organize edeceğimizin umudumdayım “ diye konuştu.

 

 

 

 

Serdar Ortaç evlendi
Almanya’da düğün, İstanbul’da davet

  • Hit: 3.495