breaking news

Bursa’da Hande Yener fırtınası esti

19 Haziran 2014 | Highlife
Bursa’da Hande Yener fırtınası esti
EĞLENCE
0

‘53. Uluslararası Bursa Festivali’ kapsamında sahneye çıkan ünlü sanatçı Hande Yener, Bursa’da en güzel şarkılarıyla sevenlerini coşturdu.

‘53. Uluslararası Bursa Festivali’nde sahneye çıkan ünlü sanatçı Hande Yener, en sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Yener, muhteşem sahne performansıyla gönülleri fethetti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en uzun soluklu organizasyonu olan ‘53. Uluslararası Bursa Festivali’nde Hande Yener fırtınası esti. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen konserde, Yener, yeni ve eski albümlerinden şarkılar seslendirdi. Bursa’da hayranlarının gönlünü en güzel şarkılarıyla fetheden Yener, eğlenceli sahne performansı da ilgi odağı oldu. Şarkılarını sevenlerinin arasında da söyleyen Yener’e muhteşem konserinde dansçıları da eşlik etti. Bursa’da konser vermenin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Yener, özel repertuarıyla sevenlerini tadına doyulmaz bir müzik yolculuğuna çıkardı. Bursa’da yoğun sevgi seliyle karşılanan sanatçı, yaklaşık 2 saat süren konserde coşkulu bir festival akşamına adını yazdırdı. Konserin sonunda hayranlarının alkışlarıyla ödüllendirilen sanatçının hareketli şarkılarında sevenleri de bol bol dans etti.

 

Bursa'dan Murat Boz geçti
Yırtık elbiseli Irina

  • Hit: 1.217