breaking news

Yırtık elbiseli Irina

7 Haziran 2014 | Highlife
Yırtık elbiseli Irina
EĞLENCE
0

Dünyaca ünlü top model Irina Shayk, 18.Dosso Dossi Fashion Show’da Roberto Bravo’nun kendisi için hazırlanan Global Warming kolyesini sunarken, arka tarafında yırtık bulunan krem renkli elbisesi merak konusu oldu.

Türkiye’nin en büyük moda organizasyonu Dosso Dossi Fashion Show kapsamında ünlü top model Irina Shayk, dünyaca ünlü mücevher markası Roberto Bravo’nın hazırladığı çevreci kolyeyle podyuma çıktı. Antalya EXPO Center’de 5-11 Haziran tarihleri arasında düzenlenen 18.Dosso Dossi Fashion Show kapsamında gerçekleşen Roberto Bravo defilesinde, dünyaca ünlü Rus model Irina Shayk podyuma çıktı.
Irina Shayk, kendisi için hazırlanan dünyaca ünlü mücevher markası Roberto Bravo’nun güney denizi incisi, renkli safir, pırlanta, özel kesim yeşim taşları ve özel renklendirme teknikleri kullanılarak tasarlanan Global Warming kolyesi ile izleyicileri büyülerken, krem renkli elbisesinin arka kısımnda bulunan yırtık dikkat çekerken merak konusu da oldu.

ÇEVRECİ KOLYE İLE PODYUMA ÇIKTI
50 mankenin eşlik ettiği defilede Irina Shayk, kendisi için hazırlanan dünyaca ünlü mücevher markası Roberto Bravo’nun güney denizi incisi, renkli safir, pırlanta, özel kesim yeşim taşları ve özel renklendirme teknikleri kullanılarak tasarlanan Global Warming kolyesi izleyicileri büyüledi.

DEMET AKALIN ŞARKILARI
Defilede Pop Müzik sanatçısı Demet Akalın da Dosso Dossi Show için hazırladığı şarkılarını seslendirdi. Defilenin sonunda Shayk, izleyenler tarafından coşkuyla alkışlandı.

Bursa'da Hande Yener fırtınası esti
Başın sağ olsun Türkiyem...

  • Hit: 752