breaking news

Cengiz Kurtoğlu’ndan samimi itiraflar…

6 Ağustos 2014 | Highlife
Cengiz Kurtoğlu’ndan samimi itiraflar…
KONSER
0

Hüsnü Şenlendirici, Kutsi ve Hakan Altun’la birlikte konser vermeye hazırlanan Cengiz Kurtoğlu, bir itirafta bulundu: Ben, aşırı duygusal ve biraz da kafadan sakat biriyim
4 Ağustos’ta Harbiye Açık Hava Sahnesi tarihi bir akşama ev sahipliği yapacak. Çünkü fantezi müziğinin önde gelen isimlerinden Cengiz Kurtoğlu, Kutsi, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici, ilk kez aynı sahneyi paylaşacak.

‘Aşka Dair Şarkılar’ isimli konserde ünlü isimlere 50 kişilik orkestra eşlik edecek.
Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun ve Kutsi ile bir araya gelip konserle ilgili merak edilenleri konuştuk: 
HAKAN ALTUN: Çok sevdiğim insanlarla sahneye çıkacağım için çok mutluyum.
Bizim için unutulmaz bir anı olacak. İnşallah alnımızın akıyla çıkacağız. Biz bu konser için maddi şeyleri aramızda hiç konuşmadık. Konser verilir, duruma bakılır. Devamı istenirse o zaman profesyonel olarak oturulup konuşulur. 

‘KALBİMİZ AYNI ATIYOR’ 

KUTSİ: Ben zaten bir gün bu ekibin bir araya geleceğini hissediyordum. Çünkü kalp atışımız aynı doğrultuda. 
CENGİZ KURTOĞLU: Polat (Yağcı) kardeşim böyle bir teklifte bulunduğu zaman hepimiz çok mutlu olduk.
Başta ben olmak üzere hiçbirimize ‘Şu olsun, bu olsun’ diye alternatif sunulmadı.
Tamamen bu dört isimle yola çıkıldı ve nokta atışı oldu. 80’ler, 90’lar, 2000’ler… Kutsi, Hakan Altun, Cengiz Kurtoğlu ne demek ya; müthiş. 
HAKAN ALTUN: Cengiz Abi’yi yıllar evvel ilk gördüğümde elim ayağım dolaşmıştı. Konservatuvar yıllarında dinlediğim şarkılarını çaldığım çok özel bir yorumcuydu. O her yaptığıyla efsane olan ama tevazuyla yaşamayı bilen biri. 

‘ÇOCUK GİBİ HİSSETTİM’ 

KUTSİ: Cengiz Abi’nin TV programına katıldığımda kendimi, ilkokulda öğretmen karşısında sözlüye kalkan çocuk gibi hissetmiştim. Kalbim ağzımda çarpmıştı. Onun duruşundan, müzisyenliğinden çok etkilendim. 
CENGİZ KURTOĞLU: Bizim aramızdaki bu karşılıklı saygı ve sevgi ekranlara düşse, kimse inanmaz. Biz böyle yaşıyoruz. Hayatta en önemli ilke, davranış biçimleridir. Müziğe başladığım günden beri popülerim ama hiç değişmedim. 30’lu yaşlarıma gelmeden yaptığım işin kıymetini anladım. Bazıları ilk yıllarda bunun farkına varamıyor. Aile bütünlüğü çok önemli. Benim 37 yıllık evliliğim var, şimdi torunlarım var. Kendimle gurur duyuyorum. Ben; aşırı duygusal ve biraz da kafadan sakat bir adamımdır.

MURAT GÖĞEBAKAN'I "ANMA" REZALETİ 
ALDATILDIĞINI ÖĞRENDİ!..

  • Hit: 1.359