breaking news

Derya Güner’den “Cadı” Show

24 Ekim 2014 | Highlife
Derya Güner’den “Cadı” Show
EĞLENCE
0

Tarkan Acar’ın konsept projesinde Halloween (Cadılar Bayramı) çekimleri için Ajansa bağlı mankenler Yasemin Acar, Hazal Natalia ve Elif Omrak Kamera karşısına geçti.
Bursa’nın tanınmış Saç Tasarım ve Makyaj uzmanı Derya Güner sıra dışı tasarımlarıyla 6 saat süren bir makyaj uygulaması yaparak büyük beğeni topladı.
Bursalı ünlü Moda fotoğrafçısı Gökhan Tuğrul tarafından çekilen birbirinden özel karelerde, Bursa’da özel mekanlar Kulanıldı. Halloween’in Cadılara Özel bir Bayram olduğunu hatırlatan güzeller, Cadıların da Çekici olanları olabileceğini ispatlamış oldular.
CADILAR BAYRAMI
Her sene 31 Ekim’de kutlanan, Pagan ve sonrasında Hristiyan kökleri olmasına rağmen günümüzde seküler bir kutlama halini almış bayram. Çocukların genellikle korkunç kostümler giyerek kapı kapı dolaşıp şeker, meyve ve diğer hediyeleri topladığı bir bayramdır. Diğer Cadılar Bayramı aktiviteleri arasında kostüm partileri, korku filmleri izlemek ve perili olduğuna inanılan evlere gitmek sayılabilir.
Bir Pagan festivali olarak İngiltere’de İrlandalılar, İskoçlar ve Galliler tarafından kutlanılmaya başlanmış; 19’uncu yüzyılda bu gelenek Kuzey Amerika’ya göçenler tarafından da devam ettirilmiştir. Batı Dünyası; 20’inci yüzyılda Cadılar Bayramı’nı bir Amerikan popüler kültürü olarak tanımıştır.
Cadılar Bayramı genelde Batı dünyası ülkelerinde kutlanır. Ancak popülaritesi başka ülkeleri de etkilemiştir.

Bodrum Marina'da show
Bursa Haber Yayın Grubu atakta

  • Hit: 1.244