breaking news

Emine Örnek’te coşkulu kutlama

27 Kasım 2014 | Highlife
Emine Örnek’te coşkulu kutlama
CEMİYET
0

Emine Örnek Eğitim Kurumları, 24 Kasım Öğretmenler Günü görkemli bir yemekle kutlandı. Almira Hotel’de gerçekleştirilen yemekte Kurucu Müdür Emine Örnek’in “Böyle başarılı ve sevgi dolu büyük ailenin kurucusu olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Öğretmenlik mesleği, bir ulusun geleceğinin rehberidir. Mesleğimizin onur değerini yüceltmek için fikir alışverişleri ve etkinlikleri yapmak zorundayız. Dünya’nın en kutsal mesleğini Atatürk ilke ve devrimleri felsefesi ile başarıyla sürdüren sizlere en içten sevgi ve saygılarımla, minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum.” konuşması ile duygusal anlar yaşandı.

Kurumuna hizmet eden ve 10 yılını dolduran öğretmenlerine şükran plaketlerini övgü dolu sözler arasında sunarken Emine Örnek ve öğretmenler ilk günlerindeki gibi heyecanlı anlar yaşadılar. 24 Kasım öğretmenler günü özel pastasının kesilme anı her geçen yıl büyüyen Emine Örnek Ailesi’nin coşku dolu onurlu bir tablosunu sergilediler.

Güne renk katan sanatçı Sami eşliğinde şarkılar söyleyip , halay çeken öğretmenler, 2014 Öğretmenler Günü birlik beraberlik ve başarı mesajları ile sona erdirdiler.

 

 

 

Mankenler engellilerle podyuma çıktı
Kadın Korosu Balkanlar'ı Bursa'ya getirdi

  • Hit: 4.516