breaking news

Tayyare’de sinema günleri

Tayyare’de sinema günleri

19 Aralık 2014
EĞLENCE

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Sinema Günleri’, ‘Acemi Gladyatör’, ‘Kahraman Maymun’ ve ‘Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2’ gibi filmleri çocuklarla buluşturuyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin kültür sanat faaliyetleri kapsamında ‘Bursa, sinemaya seyirci kalmayacak’ fikriyle Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Sinema Günleri’, keyifli filmleri çocuklarla buluşturmaya devam ediyor. Her salı, perşembe ve cuma günleri, 10.30 ve 13.30 saatleri ile pazar günleri de 13.30 ve 15.00 saatlerinde gerçekleştirilen animasyon film gösterimleri, çocukları sinemayla tanıştırma hedefi taşıyor.

Tam 5 TL, öğrenci ise 3 TL değerindeki biletlerle film keyfi yaşatan gösterimlerde kısa süre sonra çocuklar üç boyutlu film keyfini de yaşamaya başlayacak. Bu yıl 5 Aralık’ta başlayan film gösterimlerine özellikle okullar ilgi gösteriyor. İki haftadır ‘Acemi Gladyatör’ün seyircisiyle buluştuğu etkinlik çerçevesinde, 19 ile 30 Aralık tarihleri arasında ‘Kahraman Maymun’, 2 ile 29 Ocak tarihleri arasında ise ‘Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2’ filmleri izlenebilecek.

RTÜK, Gülşen'in Klibini Affetmedi
Acun bombayı patlatıyor

  • Hit: 1.205