breaking news

Dubai’de BNG rüzgarı esiyor

27 Ocak 2015 | Highlife
Dubai’de BNG rüzgarı esiyor
EĞLENCE
0

Geçtiğimiz günlerde Meksika’da ikinci mağazasının kapılarını açan BNG, şimdi de rotasını Ortadoğu’nun yükselen yıldızı Dubai’ye çevirdi. Kraliyet Ailesi’ne mensup Alsaud Ailesi ile ortaklaşa açılan BNG Dubai mağazası,  görkemli alışveriş merkezi The Galleria Mall AL Wasl Road’un içinde yer alıyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nin Devlet Başkanı Yardımcısı Muhammed bin Raşid El Maktum’un sahip olduğu ve Dubai’ye ilk giriş yapan önemli markaların karmasından oluşan alışveriş merkezinde BNG, buradaki tek Türk marka olma özelliğini de taşıyor.

Yurtdışındaki beşinci satış noktasını açan marka, alışveriş merkezi içindeki yeni mağazasıyla vitrini olan, özgün konseptiyle dikkat çekiyor.. BNG ayrıca, 2014 yılı içerisinde Suudi Arabistan, Meksika ve İsviçre’de açtığı mağazalarıyla bir dünya markası olma yolunda ilerliyor. Türk derisini farklı formlardaki tasarımlar eşliğinde tutkunlarıyla buluşturan marka, yurtdışı operasyonlarına hız kesmeden emin adımlarla devam edecek.

Markanın kurucusu Bülent Gülen, Dubai’de açtıkları yeni mağaza için “ Meksika, İsviçre ve Riyad’ın ardından Ortadoğu’nun cenneti Dubai’de ilk mağazamızı açtık. Dubai’de bir Türk markası olarak tanınmak bizim için büyük bir mutluluk… Türkiye’de de Ortadoğulu bayanlar markamızı ayrıca yakından takip ediyor. Rekabetin yüksek olduğu bu pazara ve dünyanın farklı bölgelerine, BNG adıyla mağaza açmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

EMITT'e Bursa damgası
Nilüfer Karaoke Yarışması’nda müthiş final

  • Hit: 1.853