breaking news

YAĞMUR TANRISEVSİN, ROL İÇİN SARIŞIN OLDU

22 Ocak 2015 | Highlife
YAĞMUR TANRISEVSİN, ROL İÇİN  SARIŞIN OLDU
MAGAZİN
0

“Korku filmi sayesinde ön yargılarımdan kurtuldum!”

‘Katran-The Tragedy’ adlı ilk sinema filminde Jennifer karakterini canlandıran Yağmur Tanrısevsin, korku filmi çekerken çok eğlendiklerini söyledi…

Yönetmenliğini Ersen Denk’in yaptığı başrolleri Wilma Elles (Olivia), Yağmur Tanrısevsin (Jennifer),  Ayşen Batıgün (Sarah),  Lucia Oskerova (Anna),  Cihan Toraman (David) ve Jeyan Tözüm (Aunt Lucia) ‘ün paylaştığı  “The Tragedy” (Katran)  ‘Katran – The Tragedy’ 13 Şubat’ta seyirciyle buluşacak.

‘Katran – The Tragedy’ adlı korku filmiyle ilk kez beyazperde’ye adımını atan Yağmur Tanrısevsin canlandırdığı Jennifer karakteri için saçlarını sarıya boyattı. Güzel oyuncu rolüyle ilgili olarak; “Açıkçası korku filmlerine karşı bir ön yargım vardı. Hatta izleyemeyen bir insandım. Oynadığım ilk filmin korku filmi olması bana da sürpriz oldu. Bunun nasıl bir deneyim olacağını merak ettiğim için kabul ettim ve iyi ki de kabul etmişim, çekimler beklediğimden daha komik ve eğlenceli geçti. Sanat üretimi adına  makyajla hayaletler üzerinde korkutucu  bir görüntü yaratmaya çalışırken hazırlık sürecinde çok eğlendik. Bu film benim için farklı bir tecrübe oldu ve ön yargılarımdan da tamamen kurtulmuş oldum. Böylesine güzel bir proje geldiğinde tekrar korku filminde rol almayı çok isterim” dedi.

 

 

Müge Uyar “ Kara Ekmek” dizisine dahil oldu
Hülya Avşar: Tarkan hâlâ dangalak

  • Hit: 2.440