breaking news

Gökhan Sezen’e doğum günü sürprizi

25 Şubat 2015 | Highlife
Gökhan Sezen’e doğum günü sürprizi
EĞLENCE
0

Mudanya Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, yeni yılın ilk konserini Gökhan Sezen’in katıldığı gece ile verdi. Gecede sahneye getirilen sürpriz pasta ile Sezen, yeni yaşını Mudanyalılar ile kutladı.

Mudanya Musiki Derneği 2015 yılının ilk konserini gerçekleştirdi. Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde yapılan konsere, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Ay, Metin Bağcı ve Metin Şen eşleri ile katılırken, çok sayıda Mudanyalı da konseri izlemek için salonu doldurdu. Koro şefliğini Serkan Gencer’in yaptığı gecede sahne alan bay ve bayan koristler ilk bölümde hicaz eserleri seslendirdi. 5 koro ve 10 solo eserin seslendirildiği ilk bölümde izleyenler koro elemanlarını ayakta alkışladı. Gecenin ikinci bölümünde ise Gökhan Sezen adeta damga vurdu. Birbirinden güzel şarkılarını seyirciler arasına inerek seslendiren Sezen’e, geceye katılanlar alkışları ile destek verdi. Sezen’in söylediği eserlere eşlik eden Mudanyalılar unutamayacakları bir gece yaşadı.

SEZEN’E PASTA SÜRPRİZİ
TRT Sanatçısı Gökhan Sezen, bir anda ışıkların sönmesi ile birlikte şaşırırken, sahneye doğum günü pastasının gelmesi ile birlikte büyük sürpriz yaşadı. Doğum günü pastasını üfleyen Sezen, Mudanya’da olmaktan onur duyduğunu belirterek, “Işıklar kapanınca elektrikler kesildi zannettim. Böyle bir sürpriz beklemiyordum. Çok güzel bir sürpriz oldu” dedi. Doğum gününü Mudanya’da geçirmenin kendisi için özel olduğunu da dile getiren Sezen, “Hayatım boyunca her yılımı böyle şarkı söyleyerek geçirmek istiyorum. Mudanya halkı sıcak kanlı ve çok samimi, yeniden sizlerle birlikte olmak isterim” diye konuştu.

“AÇIK HAVAYA DA BEKLİYORUZ”
Konser sonunda görüşlerini dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bugün genç bir kızımız beni rüyasında Atatürk ile beraber gördüğünü anlattı. Bu beni derinden etkiledi. Beni seçtiğiniz günden bu güne kadar Atamızın ve Cumhuriyetimizin değerlerini Mudanya’da yaşatmaya çalışıyoruz” dedi. Atatürk’ün “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” sözünü hatırlatan Türkyılmaz, “Barışın Başkenti Mudanya’da, sanatın her dalını yaşatacağız. Gökhan Sezen’e bu özel gününü bizlerle paylaştığı için teşekkür ederim. Gökhan Sezen’i bu yaz açık hava konserine de bekliyoruz. Mudanya’mıza yakışan bu etkinliklerin devamı için her türlü desteği vereceğiz” diye konuştu.
Konser sonunda Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a, Musiki Derneği Başkanı Rahmiye Alkan plaket vererek teşekkür etti.

 

Nilüfer, Dans Ligi’ne ev sahipliği yaptı
Muazzez Abacı'yı duygulandıran şarkı

  • Hit: 4.424