breaking news

Kenan Sinem’i uyardı

30 Temmuz 2015 | Highlife
Kenan Sinem’i uyardı
MAGAZİN
0

Sevgilisi Sinem Kobal ile sürekli haberlerinin yapılmasından rahatsız olan İmirzalıoğlu basının olmadığı yerlere gitmeye başladı; sevgilisinden de dikkatli olmasını istedi. Kenan İmirzalıoğlu, altı aydır birlikte olduğu Sinem Kobal ile haklarında çıkan haberlerden rahatsız olunca gittikleri yerleri değiştirdi. İmirzalıoğlu, sevgilisi Sinem Kobalı da kalabalık yerlere gitmemesi için uyardı. Sevgilisi Kobal’la şubat ayında Zincirlikuyu’da trafikte görüntüledikten sonra geçen ay Londra Heathrow Havalimanı’nda öpüşürken fotoğrafları çekilen İmirzalıoğlu, haber olmamak için önlemler aldı. Son olarak Nişantaşı’nda bilindik bir restoranda sevgilisi Kobal’la yemek yiyen İmirzalıoğlu, basının gelmediği, görüntü almadığı yerleri tercih etmeye başladı. İmirzalıoğlu’nun, sevgilisini de bu konuda uyardığı öğrenildi. Çift, geçen günlerde Gebze’de bir kebapçı dükkânında yemek yedi.

Yıpranmasını istemiyor
İmirzalıoğlu’nun sevgilisi Kobal’a, “Artık bilindik yerlere gitmeyelim. Sürekli haber olup, ilişkimiz yıpranmasın. Bu dönemi böyle geçirelim” dediği öğrenildi.
15 gün önce Kobal’la Cihangir’deki evinde görüntülenen İmirzalıoğlu, “Kimseden gizlenecek, saklanacak bir şey yok. Rahat etmek için Londra’ya gittik” demişti.

2. kez baba olma heyecanını yaşadı
Hazal Kaya'yı korkutan olay

  • Hit: 2.202