breaking news

Burcu Esmersoy’dan çocuk itirafı

6 Ağustos 2015 | Highlife
Burcu Esmersoy’dan çocuk itirafı
MAGAZİN
0

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Bodrum’da Marie Claire ile buluştu. Dergiye birbirinden çarpıcı pozlar veren ünlü sunucu, röportajında da ‘aşk itirafı’nda bulundu…

Şimdi tatil dönemindesin ve eylül ayına kadar çalışmayacaksın. Neler yapacaksın tatilde?

– Eylül ortasında yayına girmiş olacağız. Ayın başında çekimlere başlasak, o zamana kadar tatildeyim yani. Bu yıl hiç iş koymadım yaz aylarında. Normalde arada sırada yaz gecesi programları olurdu, onları sunardım. Yani tam bir tatil durumu yoktu. Hayatımda ilk kez aralıksız iki ay tatil yapacağım. Önce İspanya’da 10 gün geçireceğim. Sonra da Çeşme’ye gideceğim.

Çeşme’de evin var sanırım, değil mi?

– Evet, çok seviyorum Çeşme’yi. Magazin basınının izin verdiği kadar Çeşme’de yaşamaya çalışıyorum. Normalde özel hayatını gizleyen biri değilim. Sevgilim varsa elinden tutup çıkıyorum sokağa zaten. Beni tek üzen, magazinden kaçmama neden olan şey çevredeki insanları rahatsız etmek. Sen sevgilinle baş başa yemek yiyorsun mesela, bir anda kamera ordusu ortaya çıkıyor. Ortalıkta bir kaos, sandalyeler itiliyor falan… Ben çevredeki o insanları rahatsız etmekten korkuyorum. Yoksa magazin basını beni rahatsız etmiyor.
ÇOK MUTLU OLDUĞUM BİR DÖNEMDEYİM

Bir kadın sence hayatı boyunca birçok kez âşık olabilir mi?

– Bence bir kadın istediği kadar âşık olabilir. Bunun sayısı olmaz… “Sen bugüne kadar kaç kişiye âşık oldun?” dersen, iki diye cevap veririm. Fakat şimdi yani bugünlerde, bu durum değişmiş olabilir. (Gülüyor)

Bu cevaptan hayatında biri olduğunu çıkarabiliriz.

– Tek bir şey söyleyeyim… Çok mutlu olduğum bir dönemdeyim.

Eski kocasına geri mi döndü?
Yavuz Bingöl evlendi

  • Hit: 218