breaking news

Enrique Iglesias İstanbul’a geliyor!

12 Ağustos 2015 | Highlife
Enrique Iglesias İstanbul’a geliyor!
KONSER
0

Albümleriyle dünya çapında milyondan fazla satış grafiği yakalayan ve sahip olduğu onlarca Grammy ile milyonlarca müzikseverin kalbini fetheden Enrique Iglesias, ‘Sex&Love’ turnesi kapsamında İstanbul’a geliyor. Iglesias’ın konser için hazırladığı özel istek listesinde ise yok yok..
UNILIFE ve VolumeUp organizasyonuyla, Iglesias’ın sahne şovları ve performansı ile 19 Ağustos akşamı KüçükÇiftlik Park’ta 2015 yazının unutulmaz gecelerinden biri gerçekleşecek.
‘SAKIN KAÇIRMAYIN’
Her performansında hayranlarını şaşırtacak bir sürpriz yapan Enrique Iglesias, “Rhythm Divine”, “Bailamos”, “Hero, Tonight (I’m Lovin’ You)”, “I like It”, “Dirty Dancer”, “I’m a Freak” gibi hitlerini seslendireceği İstanbul konseri için funlarına iki farklı sürpriz yaptı.
Geçtiğimiz Mart ayında İstanbul konseri ile ilgili kendi hesabından bir tweet atan ve Biletix satış linkini paylaşan sanatçıdan, önceki gün Türk hayranlarına ikinci bir mesaj daha geldi. Bu kez “Merhaba Türkiye, Ben Enrique Iglesias.19 Ağustos’ta İstanbul’da çok özel bir şov için bir arada olacağız. Sakın kaçırmayın” dedi.
‘FİJİ’ SUYU VE TROPİKAL MEYVE İSTEDİ
Son İstanbul konserinde hastalanıp sahneye güçlükle çıkan Iglesias bu kez tedbirini aldı. Organizatöre iletilen kulis listesinde tüm içeceklerin oda sıcaklığında talep edilmesi dikkat çekti. Ayrıca Iglesias’tan 36.500 ml doğal kaynak suyu talebi de geldi. Sadece Güney Pasifik okyanusunda bulunan Fiji Adaları’nın üzerine yağan saf yağmur suyundan elde edilen su markası dışında herhangi bir marka olmaması konusunda uyarılan ekipten sanatçının kulisinde servis edilecek meyvelerin de tropikal olması ve kesilmeden hazır edilmesi istendi.
Konserden bir gün önce İstanbul’a gelip boğaza nazır bir otelde konaklayacak olan sanatçının diğer bir talebi ise, özel güvenlik ekibi eşliğinde Kapalıçarşı turu oldu. Akşam yemeği için 3 farklı mekan önerilen Iglesias’ın henüz karar vermediği ama yemek sonrası adına özel olarak verilecek kapalı partiye katılacağı konuşuluyor.

Tarkan hayranları şokta
Candan söyledi, sevgilisi okudu

  • Hit: 1.091