breaking news

Taylor Swift sevgilisine yakın olmak için şato satın alıyor

11 Ağustos 2015 | Highlife
Taylor Swift sevgilisine yakın olmak için şato satın alıyor
MAGAZİN
0

Son yıllarda albüm satışlarıyla yakaladığı başarı ile sektöre damgasını vuran ABD’li genç şarkıcı Taylor Swift, sevgilisi Calvin Harris’e yakın olabilmek için şato satın almaya hazırlanıyor.

İngiliz medyasında çıkan iddialara göre, müzikten kazandığı parayı gayrimenkule yatıran genç şarkıcı, İskoçya’nın Perth şehrin eteklerinde bulunan ‘Tower of Lethendy’ isimli şatoyu satın almak için harekete geçti. Bu şatonun en dikkat çeken özelliği ise şatonun üzerinde yer aldığı arazinin Swift’in İskoç sevgilisi Calvin Harris’in evine yakın olması.

Swift’in gözünü diktiği şatonda sekiz yatak odası ve yedi tane banyo bulunuyor. Şatonun yüzlerce dönümlük bahçesinde çalışanların kalması için de iki tane ayrı müştemilat bulunuyor.

4.6 milyon sterlinlik fiyatı ile dikkat çeken şato yüzme havuzu, yapay göller, golf sahası ve tenis kortlarına da sahip.

Taylor Swift, daha önce de 2012 yılındayken birlikte olduğu sevgilisi Conor Kennedy’ye yakın olabilmek için Kennedy’nin yaşadığı eve oldukça yakın bir yerde bulunan bir malikaneyi satın almıştı.

Tarkan'nın eski baldızı Murat Bozla mı sevgili mi?
Kendisini travestiyle aldatan sevgilisiyle evleniyor

  • Hit: 508