breaking news

Ece Gürsel’in babası evinde ölü bulundu

14 Ekim 2015 | Highlife Magazin
Ece Gürsel’in babası evinde ölü bulundu
MAGAZİN
0

Ünlü manken Ece Gürsel’in eski A Milli Takım futbolcusu olan babası, evinde ölü bulundu. Olay, komşuların kokudan şüphelenmesi üzerine ortaya çıktı.

Salı akşamı apartmandaki kötü kokudan rahatsız olan komşuları, kokunun Tayfun Gürsel’in evinden geldiğini fark ettiler. Alt komşusu Ece  Gürsel’i telefonla aradığını ancak ulaşamadı. Bunun üzerine Gürsel’in kapısına yönelen Doğan, kapıyı çalmasına rağmen açan olmadı ve Gürsel’in kapısının yanında telefonunu arayan komşusu, telefonun içeriden çaldığını fark etti. Bunun üzerine Gürsel’in her zaman kullandığı bisikletini kontrol eden Doğan, bisikletin apartmanın içinde olduğunu gördü. Durumu hemen mahalle muhtarı Cengiz İkiz’e bildirdi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, Gürsel’in en son Cumartesi günü akşam saatlerinde bir pastaneye girdiği belirtildi. O günden itibaren telefonlara cevap vermeyen Gürsel’in bir gün öncesi kendisini aradığını belirten Muhtar Cengiz İkiz, “Cuma günü akşamüzeri beni aradı. Sağlık ocağının Cumartesi açık olup olmadığını sordu. Bende ‘cumartesi günleri kapalı olur’ hocam dedim. Kendisinin rahatsız olduğunu söyledi. Ondan sonra tabi telefonu kapattı, o günden beridir konuşamadık” dedi.

Çağla Şikel çocukluğuna geri döndü
Elçin Sangu ve Barış Arduç'a Taciz mesajı

  • Hit: 180