breaking news

‘Python’ koleksiyonu Tuba Ünsal’ın ev sahipliğinde tanıtıldı

21 Ekim 2015 | Highlife Magazin
‘Python’ koleksiyonu Tuba Ünsal’ın ev sahipliğinde tanıtıldı
MAGAZİN
0
Saat&saat’in Türkiye distribütörü olduğu GC saatlerinin Jungle konseptli yeni ‘Python’  koleksiyonu Tuba Ünsal’ın ev sahipliğinde Zorlu Beymen Morini’de yapıldı.  Projesi kendi ajansı olan Ajans Tuba Creative tarafından hazırlanan lansmanda konuşan Tuba Ünsal “ Bu davete Tuba Ünsal olarak misafirleri ben davet ettim ve projede kendi ajansım Ajans Tuba tarafından hazırlandı. İlk kez tüm sürecini yönettiğim bir iş oldu bu davet” dedi.
Yeni sezon için projeleri olup olmadığı konusunda Tuba Ünsal “ Şirket işlerim devam ediyor ve yeni televizyon projelerine hazırlanıyorum. Son zamanlarda sürekli dizi senaryoları okuyorum. Ayrıca geçtiğimiz günlerde yazı güzel bir şekilde kapatıp kışa hazırlık yaptık eşim ve çocuklarla” dedi. Çocuklarınıza vakit ayırabiliyormusunuz sorusuna Tuba Ünsal  “Benim çocuklarım bu konuda çok şanslı ben onlarla olması gerektiği gibi çok vakit geçiriyorum ben annemle bu kadar vakit geçirememiştim” diye konuştu. Gecede Ünsal’ı eşi Mirgün Cabas da yalnız bırakmadı.
Geceye Tuba Ünsal’ın yanı sıra Saat&Saat yönetim kurulu üyesi Ahmet Talha Kaya ve iletişim direktörü Emel Sevinç Özboy da ev sahipliği yaptı. Gece boyunca konuklar yeşilliklerle süslenen doğayla iç içe bir atmosferde renkli ve neşeli aksesuarla fotoğraf çektirip, #gcinthejungle hashtagiyle keyifli anlarını sosyal medya hesaplarında paylaştı.
13 bin Tl'ye razı oldu
Gamze Karaman: 'Evlenmeden Olmaz'

  • Hit: 1.446