breaking news

En iyiler

18 Kasım 2015 | Highlife Magazin
En iyiler
MAGAZİN
0

Medyafaresi.com tarafından halkın oylarıyla televizyon dünyasının en iyilerinin taçlandırıldığı 4. Kristal Fare Ödülleri, önceki akşam Kuruçeşme Su Ada’da gerçekleştirilen görkemli geceyle sahiplerini buldu.

15 kategoride ödüllerin sahipleri ile buluştuğu gecede Acun Ilıcalı, TV8 ile ‘en iyi televizyon kanalı’ ödülünü aldı. En iyi kadın programı (İşte Benim Stilim) en iyi yarışma (O Ses Türkiye), en iyi sunucu ( Öykü Serter)en iyi jüri üyesi ( Gökhan Özoğuz) ödülleri de TV8’e gitti.

“ÖDÜLLERİ ANNEM SAKLIYOR”

‘En İyi Talk Show’ programı ödülünü alan Beyazıt Öztürk, “Ödüllerim evde değil. Hepsini annem toplayıp saklıyor” dedi.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN GECEYE DAMGA VURDU

Halkın oyları ile televizyon dünyasının en iyilerinin taçlandırıldığı Kristal Fare Ödülleri’ne, ‘En İyi Kadın Oyuncu’ seçilen Tuba Büyüküstün damga vurdu.

Tuba Büyüküstün, ‘En iyi erkek oyuncu’ ödülünü alan rol arkadaşı Engin Akyürek’le uzun uzun sohbet etti.

Büyüküstün, kısa saçlarını en çok annesinin beğendiğini söyledi. Eşi Onur Saylak’la anne-oğulu canlandırdıkları film için “İkimiz farklı tarihlerde hikayeler oynadık. Pek beraber sahnemiz yok. Karşı karşıya gelmeyince zorlanmadık” dedi.

“KİRALIK AŞK” EN İYİ TV DİZİSİ SEÇİLDİ

İvana Sert, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Nur Yerlitaş’ın jüri üyeliği yaptığı ‘İşte Benim Stilim’ yarışması ‘En İyi Kadın Programı’ seçildi. Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun başrollerini paylaştığı ‘Kiralık Aşk’ ‘En İyi Televizyon Dizisi’ ödülünü kucakladı.

 

Rita Ora'nın Kıyafeti Sosyal Medyada Alay Konusu Oldu
Angelina ve Brad Pitt En Doğal Halleriyle Hayran Bıraktı

  • Hit: 923