breaking news

SETTE ÇOK İYİ ANLAŞIYORLAR

13 Kasım 2015 | Highlife Magazin
SETTE ÇOK İYİ ANLAŞIYORLAR
MAGAZİN
0

‘EVE DÖNÜŞ’ün balıkçı Derviş’i BURAK DEMİR “CANSEL ELÇİN İLE ÇOK İYİ ANLAŞIYORUZ!”

Başrollerini Cansel Elçin, Tardu Flordun, Burak Demir, Dilşad Çelebi, İpek Erdem, Merve Oflaz, Edip Taner’in paylaştığı ‘Eve Dönüş’ dizisi büyük ilgi görüyor.

ROLÜ İÇİN SAKAL UZATTI

Atv ekranlarında yayınlanan ‘Eve Dönüş’ dizisinde Cansel Elçin’in (Yusuf) çocukluk arkadaşı balıkçı Derviş’i oynayan Burak Demir canlandırdığı karakter için sakallarını uzattı.  Oynadığı karakterle ilgili Demir; “Derviş, zamanında hapse girmiş, şartlı tahliye ile çıkmış. Annesi, babası olmayan, bir tek kız kardeşi olan, hayatı onu bakmakla ve korumakla geçmiş bir karakter. Yusuf’un annesini kendi annesi gibi biliyor. Yusuf’un akıl hocası gibi…” diyor.

“SETTE PASLAŞABİLİYOR OLMAK ÇOK ÖNEMLİ”

“Sakalları proje için istemişlerdi, bu dizi ile oldukça farklı bir imaja büründüm” diyen Burak Demir, “Set ortamı çok keyifli… Cansel Elçin ile de çok iyi anlaşıyoruz. Sette paslaşabiliyor olmak çok önemli. Cansel kesinlikle işini çok iyi bilen bir oyuncu. İyi ve sağlam bir kadroyuz. İki ekip halinde çalışıyoruz ve çok yoğun çalışmamıza rağmen nasıl bir sahne çekersek çekelim gerçekten çok eğleniyoruz.” diyor.

 

 

Reytinglere yenik düştü
Big Brother Türkiye'yi Asuman Krause sunacak

  • Hit: 481