breaking news

ÜNLÜ SANATÇI SEZEN AKSU’NUN OĞLU MİTHAT CAN ÖZER, KOMŞUSUYLA DAVALIK OLDU!

5 Kasım 2015 | Highlife Magazin
ÜNLÜ SANATÇI SEZEN AKSU’NUN OĞLU MİTHAT CAN ÖZER, KOMŞUSUYLA DAVALIK OLDU!
MAGAZİN
0

Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer hakkında geçtiğimiz günlerde tehdit ve hakaret suçlarından dolayı şikayette bulunuldu. Olay, Özer ile Levent Mahallesi’ndeki kadın komşusu (Ç.M.) arasında geçen ay gerçekleşti.

Tanınmış bir firmanın üst düzey yöneticisi olan kadın, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne başvurarak yaşadıklarını anlattı. Olay günü kendi evinin garajına arabasını park etmek istediğini belirten Ç.M., Özer’in arabasını garajının önüne park ettiğini görmüş ve ona “Komşum neden aracınızı buraya çekiyorsunuz? Başka yer mi yok? Ben kendi garajıma giremiyorum” demiş.

İddialarına göre; Özer ve yanındaki arkadaşı komşusuna sert bir şekilde karşılık vermiş. Ağza alınmayacak küfürler eden Özer, “Buraya aracımı koyuyorum, var mı bir diyeceğiniz. Sıkıysa gelin kaldırın” diyerek bağırmış ve komşusunu tehdit edip hakaretler yağdırmış. Ç. M.’nin iddiasına göre; Özer’in yanındaki arkadaşı da “Buraya adamlarımı yığarım, o zaman görürsünüz” diyerek kendisini tehdit etmiş. İki taraf da birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmuş.

"Çilek Kokusu" hayranlarını üzen haber
Özlem Yıldız Sevgilisiyle İlk kez görüntülendi

  • Hit: 1.363