breaking news

ASUMAN DABAK GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

14 Aralık 2015 | Highlife Magazin
ASUMAN DABAK GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR
MAGAZİN
0

Hayatı,oyunculuk yeteneği ile harmanlamış,ekranların gülümseyen yüzü  usta sanatçısı Asuman Dabak,  16 Aralık 2015 Çarşamba akşamı , Etiler’de BVS Group’a bağlı My Cabaret’te, ‘Fasl-ı Asuman’ adlı tek kişilik Stand-up Kabare ile sevenleriyle buluşacak.

Konukları kahakaha ile doyuracak ‘’Fasl-ı Asuman’’  kabare  ile ilgili olarak Asuman Dabak; “Hayatımızdaki  olmazsa olmazlarımızı,aşklarda yaşayıp yaşayamadıklarımızı,kadınımızı ,erkeğimizi   bir de benden dinleyin istedim.. Fasl-ı Asuman’da fasıl var,dans var,üstüne üstlük içinde benim dillendirdiğim şarkılar da var. Biz provalarda çok eğlendik,gülen  bir insan olarak,yıllardır güldüren bir oyuncu olarak ben bu kabarede konuklarımızın çok eğleneceğini  düşünüyorum. Birçok sürpriz hazırlıyorum” dedi.

Yaşam enerjisi daima yüksek olan ,gülümseyerek herşeyin üstesinden gelmeyi kendisi ne felsefe edinmiş usta sanatçı   Asuman Dabak, “Fasl-ı Asuman” adlı yeni projesi için “Hayata her zaman komik ve eğlenceli tarafından bakmaya çalıştım. Bu benim yaşam biçimim.Kendimle  dalga geçip eğlenebilen bir insanım.Gülümsemesenizde ,gülüyormuş gibi yaparak bile beyninizi kandırabilirsiniz,bunu kesinlikle tavsiye ederim. Hayatla eğlenmeyi başarırsanız sizi içine çekemez,siz hayatı yönetirsiniz. Bu oyunda ben varım, hayat var ve siz varsınız.İstiyorum ki bir terapistten çıktığınız andaki rahatlama hissiyle ayrılın bu showdan. Hadi diyorum, yetti gari diyorum, birlikte gülüp birlikte eğlenelim diyorum ,gecemize buyrun diyorum‘’diye konuştu.

 

 

Lady Gaga 19 Yaşında Uğradığı Tecavüzü Anlattı
Çağatay Ulusoy 'Öpüşmekten Utanıyorum'

  • Hit: 222