breaking news

Bol kahkahalı gala

4 Aralık 2015 | Highlife Magazin
Bol kahkahalı gala
MAGAZİN
0

Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin ve Şinasi Yurtsever’in paylaştığı, bugün vizyona giren “Düğün Dernek 2: Sünnet” filminin galası önceki gün Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde yapıldı.
Film gösteriminden hemen önce kırmızı halıda basın mensuplarına poz veren ekip, bu filme çok güvendiklerini söyledi.

Murat Cemcir, heyecanlarının giderek arttığını dile getirirken Ahmet Kural ise, çekimlerin çok eğlenceli geçtiğini, “Hiçbir sıkıntımız olmadı. Allah’a şükür zamanında bitti. İlkinden daha komik bir senaryo yazdık. Bir de baktık daha komik oldu. Rasim  Abi daha komik oynadı. Yetenek varmış hakikaten, iyi ki aramızda” sözleriyle ifade etti.
Filmin ilk özel gösterimi, biletlerini haftalar önce satın alan sinema seyircileri ile birlikte gerçekleşti.Ekip, gösterim öncesi olduğu gibi finalde de sahneye çıkarak seyirciyi selamladı.
Gecede oyuncuları Yılmaz Erdoğan, Mahsun Kırmızıgül, Seda Bakan ve eşi Ali Erel, Ebru Cündübeyoğlu, Funda Arar, Erol Köse ve Fulden Çetindoğan, Pakize Suda, Büşra Pekin, Ersay Üner, Oya Başar ve oğlu Umut Kırca, Hayko Cepkin, Burak Aksak, Ümit Erdim ve Handan Nerdim, Gamze Özçelik ve Pelin Öztekin gibi ünlü isimler de yalnız bırakmadı.

 

Selma Ergeç'i utandıran soru
Tuba Büyüküstün: Karı-Koca Olmamız Bir Şey İfade Etmiyor

  • Hit: 1.196