breaking news

Burcu Esmersoy Arda Turan’ı es geçti

5 Aralık 2015 | Highlife Magazin
Burcu Esmersoy Arda Turan’ı es geçti
MAGAZİN
0

Dillere destan ‘dostluklarını’ Arda Turan’ın Aslıhan Doğan’la aşk yaşamaya başlamasıyla noktalayan Burcu Esmersoy ve yıldız futbolcu, aylar sonra ilk kez önceki akşam aynı yerdeydi… Esmersoy, sunuculuk yapmak için bir ödül töreninde hazır bulunurken Arda Turan da ‘yılın adamı’ ödülünü almak için oradaydı.

HERKESİ TEBRİK ETMİŞTİ

Yıldız futbolcu, geceye sosyetik sevgilisiyle el ele katıldı. Gecede ödül alan herkesle sahnede tek tek selamlaşan ve tüm ödül alanları elini sıkarak tebrik eden Burcu Esmersoy, sıra Turan’a gelince ilginç hareketler sergiledi. Arda Turan’ın ismini anons eden güzel sunucu, yıldız futbolcu sahneye tam geldiği sırada Arda’nın yüzüne dahi bakmayarak sahnenin arka kısmına kaçtı.

ARDA’YI ES GEÇTİ

Burcu Esmersoy’un tavrı karşısında yıldız futbolcu ise hiç istifini bozmadı. Tebrik etmek için sadece Arda Turan’ı es geçen Esmersoy’un bu tavrına ise anlam verilemedi. Esmersoy, ortada canlı yayın görüntüleri olmasına rağmen de “Ben oradaydım, siz beni görmediniz galiba” diyerek yaşanan olayı yalanladı. Bu arada Burcu Esmersoy, Arda Turan’la dargın olduğu haberleri için de “Küs değiliz. Sadece ikimizin de yeni başlayan ilişkileri olduğu için görüşemiyoruz” demişti.

Ödül alan Arda’yı alkışlayan Esmersoy, yıldız futbolcuyla selamlaşmadan hemen sahneden indi.

ÖMRÜM SENİN OLSUN

Ödül törenine Aslıhan Doğan ile katılan Arda Turan, saatler gece yarısını geçer geçmez ise sevgilisinin yaş gününü instagram’da kutladı. Sosyetik güzelin çocukluk fotoğrafını paylaşan yıldız futbolcu, altına da şu duygusal yorumu yazdı:

“Bana hayalimi yaşatan seni seviyorum. Ömrüm bu surata feda olsun. Nice senelere.” Arda Turan’ın paylaşımı kısa sürede büyük beğeni toplarken fotoğrafa binlerce yorum yağdı.

 

Kokoreççide doğum günü
'Hadise’yi çok beğeniyorum'

  • Hit: 540