breaking news

GQ ‘Men of the Year’ ödülleri sahiplerini buldu

4 Aralık 2015 | Highlife Magazin
GQ ‘Men of the Year’ ödülleri sahiplerini buldu
MAGAZİN
0

GQ Türkiye, 2015’te başarıları ve tarzlarıyla dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. GQ tarafından dünya çapında 20 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de Akmerkez ana sponsorluğunda bu yıl dördüncü kez düzenlenen GQ “Men of the Year” ödül töreni 3 Aralık Perşembe akşamı gerçekleşti.

Burcu Esmersoy’un sunduğu gecede Yılın Uluslararası İkonu Ödülü’nü “Sex and the City” dizisiyle fenomen olan şimdiyse “The Good Wife” dizisiyle dikkat çeken Chris Noth nam-ı diğer “Mr. Big”, ödülünü güzel oyuncu Yasemin Allen’ın elinden alırken merakla beklenen ‘Yılın Adamı Ödülü’nün sahibi Arda Turan’a ise ödülünü Türk basketbolunun yurt dışındaki en başarılı temsilcilerinden Hidayet Türkoğlu takdim etti.
Arda Turan sahneye çıkarken Hidayet Türkoğlu’na basketbol topuyla pas vererek gecenin en hoş anlarından birine imza attı. Konuşmasında ise bugünlere gelmesinde en büyük katkısı olan başta anne ve babası olmak üzere kardeşi, arkadaşları ve kız arkadaşına teşekkür etti.

Yılın İkonu seçilen Cem Yılmaz’a ödülünü ünlü sanatçının aynı zamanda yakın dostu da olan Ozan Güven verirken ikilinin sahnedeki diyaloğu geceye katılanlara eğlenceli anlar yaşattı. CemYılmaz’ın, aldığı ödüle istinaden “Dedemden aldığım en büyük tavsiye, hiçbir şey olamazsan bile en azından İkon ol demesidir” sözü kahkahalara yol açtı.

Yılın Kadını ödülünü Türk pop müziğinin en başarılı kadın şarkı yazarı ve yorumcularından Sıla aldı. Sıla’ya ödülünü ise son dönemin en gözde oyuncularından  verdi

Yılın Uluslararası Starı Akmerkez Özel Ödülü’nün sahibi tüm dünyada ilgiyle izlenen “The Walking Dead” dizisinde canlandırdığı Daryl Dixon rolüyle tanınan Norman Reedus aldı. Geceye katılamayan Reedus, GQ Türkiye Men of the Year ödül törenine özel teşekkür videosuyla sevenlerine selam gönderdi.

Yılın Yönetmeni Emin Alper’e ödülünü veren ünlü yönetmen Yüksel Aksu gecenin en uzun ama en eğlenceli takdim konuşmasıyla büyük alkış aldı.
GQ Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Okan Can Yantır’ın ev sahipliği yaptığı ödül törenine iş, sanat, moda ve eğlence dünyasından birçok seçkin davetli katıldı.

 

 

 

Tektaş hayali kuruyor
Arda Turan: 'Ömrüm bu surata feda olsun'

  • Hit: 1.136