breaking news

İZEL, ADNAN KOÇ’UN KLİBİNDE OYNADI

3 Aralık 2015 | Highlife Magazin
İZEL, ADNAN KOÇ’UN KLİBİNDE OYNADI
MAGAZİN
0

Kısa bir süre önce yeni albümü “Merak Etme” yi Poll Production etiketiyle müzikseverlerle buluşturan Adnan Koç, ilk klibini İzel ile düet yaptığı “Merak Etme” adlı şarkıya çekti. Yönetmenliğini Atilla Cengiz’in, görüntü yönetmenliğini Turgay Necipoğlu’nun üstlendiği klibinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştirildi.

Başarılı sanatçı Adnan Koç, “Alın Yazısı” dizisinin yönetmeni Atilla Cengiz ve İzel’le çalışmaktan inanılmaz mutlu oldum. İzel’in albüme verdiği katkı çok büyük. Albümün prodüktörlüğünü yapmış olmasının yanı sıra,benimle düet yaptı ve klibimde oynadı. Bir sanatçı daha ne isteyebilir ki… İzel’in hakkını ödeyemem.”dedi.

Prodüktörlüğünü İzel Çeliköz’ün üstlendiği albümün, müzik aranjeleri Sinan Akçıl’a ait.  “Al Aşkını Çal Başına”, “Kopuyoruz”,  “Vefası Eksik Yarim” , “Aklı Olan Terketmez Beni” ve “Merak Etme” adlı 5 şarkının yer aldığı albümde “Aklı Olan Terketmez Beni” adlı şarkının bir de remix versiyonu bulunuyor.

Müzik kanallarında dönmeye başlayan “Merak Etme” adlı şarkıya oldukça güvendiğini belirten Adnan Koç;“İdddialı bir albüm oldu. Klibime de albümüme de oldukça güveniyorum.” dedi.

Wilma Elles bebekleriyle kamera karşısına geçti
Ünlü Oyuncu Kerem Alışık, Tanınmaz Hale Geldi

  • Hit: 481