breaking news

KENDİ EVİNDE İNTERNET’TEN CANLI KONSER VERDİ

22 Aralık 2015 | Highlife Magazin
KENDİ EVİNDE İNTERNET’TEN CANLI KONSER VERDİ
EĞLENCE
0

Şu sıralar Tutmayın Beni adlı parçası ile dikkat çeken Alper FIRATLI, kendi evinden canlı yayınladığı akustik ev konseri ile yine farklı bir işe imza attı.

İNTERNET’TEN CANLI

“Konserimize gelemeyen dinleyicilerimizin ayağına biz gidelim” ana fikri üzerinden gerçekleştirilen etkinlik, sanatçının Youtube ve Periscope kanallarından canlı olarak yayınlandı.

Yalnızca bir konser değil, aynı zamanda bir ev oturması ve söyleşi şeklinde gerçekleşen etkinliğe, İnternet izleyicilerinin yanı sıra, içlerinde tanınmış isimlerin de bulunduğu yaklaşık otuz kişilik bir davetli grubu da katıldı.

Sanatçının yoğunlukla kendi parçalarını ve bazı ünlü parçaların Alper FIRATLI tarzıyla düzenlenmiş hallerini seslendirdiği konserde, sevilen sanatçılar Ayşegül İNCİ ve Funda ile birlikte seslendirdiği “I Will Survive” düzenlemesi izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Sıcak ev ortamını dinleyicilerine açan Alper FIRATLI’nın “ev konseri”, sanatçının aynı zamanda Tutmayın Beni adlı parçasına klip çeken yönetmen Deniz TOPLUOĞLU tarafından kayda alındı. Önümüzdeki günlerde bu kayıtlar dijital paylaşım platformlarından izlenebilecek.

DEVAMI GELECEK

İnternet’ten canlı ev konseri ismi ile gerçekleşen etkinliğe gelen yoğun ilgiden çok memnun kalan sanatçı, bu fikri daha da geliştirip, farklı sürprizler ve yine sevilen konuklar ile tekrarlama konusunda oldukça hevesli.

Biz de bir sonraki etkinliği heyecanla bekliyoruz.

 

Gökhan, Acun'u Yayın Öncesi Tıraş Etti
BGC ÖDÜL SÜRECİ BAŞLADI

  • Hit: 759