breaking news

“Kocan Kadar Konuş”un galasına büyük ilgi

30 Aralık 2015 | Highlife Magazin
“Kocan Kadar Konuş”un galasına büyük ilgi
MAGAZİN
0

Yapımını BKM’i üstlendiği ve yönetmen koltuğuna Kıvanç Baruönü’ün oturduğu “Kocan Kadar Konuş-Diriliş” filmi gala gecesinde izleyiciyle buluştu.
başrollerde Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın yer aldığı filmin galasına gelen isimler arasında Yılmaz Erdoğan, Ziynet Sali ve Hande Doğandemir gibi isimler vardı.

Gala salonuna ilk gelen isim Ziynet Sali oldu. Filmin birincisini çok beğendiğini söyleyen şarkıcı, filmi merakla beklediğini söyledi. Yeni yılda sahnede olacağını söyleyen Sali; ”Yılbaşı gecesi 50 kilo ağırlığında elbise giyeceğim” açıklamasında bulundu. Ünlü şarkıcı “Aşk var mı?” sorularına ise ”Aşk her zaman var olmadan olur mu” yanıtını vererek şaşırttı.

Filmin görkemli galasına gelen diğer bir isim de Yılmaz Erdoğan’dı. ”Kendi filmimiz diye söylemiyorum ilki çok iyiydi o yüzden ikincisinin de öyle olduğunu düşünüyorum ve merak ettiğim için geldim” dedi.

”Filmde Hümeyra ve Nevra Serezli gibi iki tane çınar var onların olması beni çok heyecanlandırıyor” açıklamasını yapan Erdoğan, 2015 yılın da en çok beğendiği komedi filminin de “Düğün Dernek 2” olduğunu söyledi.

 

Buse Terim, Düğün Fotoğraflarını Takipçileriyle İlk Kez Paylaştı
Ebru Akel'e 95 bin TL'lik yeni yıl hediyesi

  • Hit: 593