breaking news

Şahan Gökbakar’ın Paylaşımı Herkesi Duygulandırdı

11 Aralık 2015 | Highlife Magazin
Şahan Gökbakar’ın Paylaşımı Herkesi Duygulandırdı
MAGAZİN
0

Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınladı.

BABASI BAŞINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde Kurşunlu Camii bahçesinde teröristler tarafından tuzaklanan bombayı imha etmeye çalışırken keskin nişancı tüfeği Kanas ile başından vurularak şehit olan polis memuru Haydar Çetin (32) için Kocatepe Camii’nde cenaze namazı kılındı.

ÇOCUĞUN RESMİ ÜNLÜ KOMEDYENİ ÇOK ETKİLEDİ

Şehidin 6 yaşındaki oğlu Eymen Çetin, babasının Türk bayrağına sarılı tabutunun önünde en ön safta yerini aldı. O anda çekilen bir fotoğraf ünlü komedyeni çok etkiledi. O fotoğraf üzerine Gökbakar Instagram hesabından bir mesaj yayınladı.

Ünlü komedyen mesajında,

”Senin o göz yaşların kalbimin içine aktı minik adam. Üzüldüm..çoook hemde.. Göğsümün üstüne koca bir kaya oturdu sanki. Anneciğine sordugun o masum sorular ve o güçlü ananın kendi acısını bir kenara koyup senin acını almaya çalışmasını gördüm… Bir an kendi çocukluğumu hatırladım. Bende senin yaşlarındaydım babamı kaybettiğimde, benzer sorular dilimde. Benimkini trafik terörü aldı başımdan seninkini kalleş, hain terörü… İkiside cennette simdi merak etme minik adam. Annen hep yanında olacak merak etme. Babanda hep yanında olacak..Sen göremesende o seni hep görecek ve seninle gurur duyacak merak etme. Uzun ve guzel bir hayatın olsun minik adam. Güzellikler dolu olsun gelecegin. Acın asla yok olmasa da sabrını verecek Allah merak etme. Küçükken yasanan acılar olgunlastırırmıs insanı..O yüzden sen artik 7 yasında bir cocuk değil 7 yasinda koca bir adamsın… Allah yardımcın olsun minik adam! Tüm polis ve askerlerimizin Allah yardimcısı olsun! Şehitlerimize rahmet diliyorum.!!” ifadelerini kullandı.

 

Tanem Sivar ve Edhem Dirvana evlendi
Pınar Dilşeker'in Oğlu Mert Ali Boyuna Yetişti

  • Hit: 220