breaking news

Seda Güven ve Onur Tuna Evlilik Yolunda İlerliyorlar

14 Aralık 2015 | Highlife Magazin
Seda Güven ve Onur Tuna Evlilik Yolunda İlerliyorlar
MAGAZİN
0

Keremcem’le evliliği sona eren Seda Güven, yeni sevgilisi Onur Tuna ile evlilik yolunda ilerliyor. Aynı eve taşınan sevgililer, mutluluk pozlarını paylaşmaya devam ediyor.
Keremcem ile Paris’te yaptığı sürpriz evliliği 9 ay süren Seda Güven, daha sonra kalbini Onur Tuna’ya kaptırmıştı. Yakışıklı oyuncuyla ilişkisini gizli saklı yürüten Güven, çıkan haberleden sonra aşkını itiraf etmek zorunda kalmıştı.

INSTAGRAM’DA PAYLAŞTIĞI MUTLULUK POZLARIYLA ESKİ EŞİNİ KIZDIRMIŞTI

Sevgililer, instagram’da paylaştıkları mutluluk pozlarıyla Güven’in eski eşi Keremcem’i de kızdırmıştı. Bu pozlardan sonra Keremcem de aşk yaşadığı konuşulan Ezgi Asaroğlu ile pozlarını instagram’dan takipçileriyle paylaşmıştı. Eski eşlerin birbirine sosyal medyadan nispet yaptığı konuşulurken Seda Güven cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı.

AYNI EVDE YAŞAMAYA BAŞLADILAR

Güzel oyuncu, aşkı Onur Tuna ile aynı eve taşındı. Geçtiğimiz günlerde de alışverişe çıkan ikilinin, evlerini birlikte dekore ettiği öğrenildi. İlişkileri evlilik yolunda giden Tuna ve Güven şimdilerde ise evlerinden mutluluk pozları paylaşmayı sürdürüyor.

 

 

Rihanna'dan 3 bin dolar bağış
AHU YAĞTU KIRMIZI TAYTINI YİNE GİYDİ

  • Hit: 723