breaking news

Tuba Büyüküstün: Yakışıklı mı Diye Kontrol Ediyorlar

7 Aralık 2015 | Highlife Magazin
Tuba Büyüküstün: Yakışıklı mı Diye Kontrol Ediyorlar
MAGAZİN
0

Tuba Büyüküstün, son dönemde ön plana çıkan eşi Onur Saylak’ı merak eden hayranlarının, yanlarına gelerek Saylak’ın yakışıklı olup olmadığını test ettiklerini söyledi.
Yer aldığı dizilerle hem Orta Asya’da hem de Türkiye’de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Tuba Büyüküstün, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Arap kanalı TLC’ye konuşan güzel oyuncu, son günlerde ‘Hatırla Gönül’ dizisinde oyunculuk performansıyla gündeme gelen eşi Onur Saylak ile evliliği hakkında konuştu. 4 yıl önce sürpriz bir şekilde Paris’te Onur Saylak ile evlenen Tuba Büyüküstün, etrafındaki herkesin ani evlilik karşısında şaşırdığını söyledi. Eşinin oldukça romantik biri olduğunun altına çizen oyuncu, kimi zaman sürprizlerle karşılaştığını belirtti.

“GÜZELLİK TATMİN OLMAKTIR”

Birlikte gezdikleri esnada yaşadığı ilginç olaylara da değinen güzel oyuncu, bazı kişilerin yanlarına gelip ‘Eşini yakışıklı mı’ diye kontrol ettiklerini de gülümseyerek anlattı. Röportajında güzelliğin oldukça ilginç bir kavram olduğundan bahseden Büyüküstün, “Güzellik güzellik değildir. Tatmin olmaktır. Vücudunla sahip olduğun şeyi kabullenmektir” dedi.

Tuğba Yurt, Araplar'ın Son Gözdesi Oldu
'Murat benim canım'

  • Hit: 359