breaking news

BAŞAK PARLAK ÜÇ KOLDAN GELİYOR

8 Ocak 2016 | Highlife Magazin
BAŞAK PARLAK ÜÇ KOLDAN GELİYOR
MAGAZİN
0

Başarılı oyuncu Başak Parlak dur durak bilmiyor.  22 Ocak’ta vizyona girecek olan “Şevkat Yerimdar 2” sinema filminin heyecanını yaşayan güzel oyuncu, yapımcılığını Endemol  Shine’ın yaptığı, ‘Kış Güneşi’ adlı dizi ile de çok yakında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Sinema, dizi derken diğer taraftan tiyatro sahnesinde “Siz Tek Ben Hepiniz” adlı tiyatro oyunu ile sanatseverlerle buluşmaya devam eden yetenekli ve güzel oyuncu Başak Parlak, sahnedeki başarılı ve sıradışı performansı ile göz dolduruyor.

Yapımcılığını  Şaft Tiyatro’nun yaptığı, yönetmenliğini Giray Altınok’un üslendiği oyunda Başak Parlak  başrolleri Cansu Diktaş, Eraslan Sağlam, Lemi Filozof ve Barış Özdemir  ile paylaşıyor.

Başak Parlak; “Şevkat Yerimdar sinema filminin ilki çok beğenildi, defalarca ekranlarda gösterilmesine rağmen her seferinde oldukça iyi reytingler aldı. İkinci film, birincisinden daha da komik” dedi. Parlak, “Sinema, dizi ve tiyatroyu aynı anda götürmek yorucu olsa da oldukça keyifli. Tabi ki bu durum büyük özveri istiyor. Bu yoğunluktan hiç rahatsız değilim, insan sevdiği işi yaparken mutlu oluyor. Ben de sahnede mutlu olanlardanım. ” diyerek duygularını paylaştı.

 

Sahte kürk giydi
2016 HALKIN SEÇİMİ ÖDÜLLERİ

  • Hit: 784