breaking news

’DEDEMİN FİŞİ’ İZMİT’TE HAYRANLARINI GÜLDÜRDÜ

28 Ocak 2016 | Highlife Magazin
’DEDEMİN FİŞİ’ İZMİT’TE HAYRANLARINI GÜLDÜRDÜ
FİLM-DİZİ
0

‘Dedemin Fişi’ adlı filmin oyuncuları, Kocaeli’de sinemaseverlerle buluştu.
Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Dedemin Fişi adlı filmin oyuncuları Onur Buldu, Alper Kul, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Özge Borak, Uğur Bilgin, Özgün Aydın, Aziz Aslan ve Özlem Tokaslan filmin Kocaeli’de yapılan gösterimine katılarak hayranlarıyla buluştu. Hayranlarının yoğun ilgisi altında fuaye alanında sinemaseverlerle sohbet eden ekip, daha sonra sinema salonlarını tek tek dolaşarak filmin gösterimini başlattı.

“KAYSERİ HALKINDAN ÖZÜR DİLERİZ”
Seansların başlatılmasının ardından ünlü oyuncular basın mensupları ile bir araya gelerek soruları yanıtladı. Filmde Kayseri sucuğunun aşağılandığına dair çıkan söylentilere yanıt veren Onur Atilla, “Basında birkaç gündür haberler çıkıyor. Kayseri esnafı ve halkı filmde yer alan sahnelerden dolayı bize kızmış galiba. Filmde benim oynadığım Vecdi karakterinin Kayseri sucuğunu kötülediği yönünde bir algı yaratılmaya çalışılıyor” dedi.

“KAYSERİLİLER ALINDIYSA ÖZÜR DİLERİM”
Kayseri sucuğunu aşağılamalarının mümkün olmadığını dile getiren Atilla, “Sucuk benim için her şey. Hele ki Kayseri sucuğu, mutfağı, pastırması ve mantısı benim için çok önemli. İnsanlar sabah çayla, kahveyle güne başlar; ben Kayseri sucuğu ile güne başlıyorum. Filmde Kayserili bile olmayan bir satıcının sucukla ilgili yaptığı bir şaka var. Bununla alakalı da üzülmüşler sanıyorum. Eğer alındılarsa kendilerinden özür diliyoruz. Ama öyle bir şey yok, bütün ülkedeki değerler ve hele hele yiyecekler benim için çok önemlidir. Kayserililere ve Kayseri sucuğuna kötü laf ettirmem. Bir Kayseriliyi oynadığım için de ayrıca çok keyif aldım. Ben Kayseri’den koliyle evime sucuk getirtiyorum” şeklinde konuştu.

“ŞAHİT OLMADAN İNANIYORLAR”
Filmin diğer oyuncularından Onur Buldu ise, “Bence bir yanlış anlaşılma söz konusu. Günümüzde genelde insanlar birbirlerini dinlemeden ve olaylara şahit olmadan bazı şeylere inanıyorlar. Bence filmi izlerlerse hiç öyle bir şey olmadığını anlayacaklar. Ama sorun değil olabilir böyle yanlış anlaşılmalar” dedi. ‘Dedemin Fişi’ oyuncuları önümüzdeki günlerde Almanya ve son olarak da Adanalı sinemaseverlerle buluşacak.

 

İFTARLIK GAZOZ'UN GALASINDA GÖZYAŞLARI SEL OLDU
'Her Şey Aşktan'ın galası yapıldı

  • Hit: 496