breaking news

DEMET AKALIN: “İDAMI GETİRİN ARTIK, YETER”

27 Ocak 2016 | Highlife Magazin
DEMET AKALIN: “İDAMI GETİRİN ARTIK, YETER”
MAGAZİN
0

Bağdat Caddesi’nde 19 yaşında bir üniversite öğrencisi kıza tecavüz edilmesi olayına sanat dünyasının ünlü isimleri büyük tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Intagram hesabından yaptığı açıklamada, “Gerçekten bir bitmediniz, kökünüz kurusun! İdamı getirin artık yeter ya” diyerek tepki gösterdi.

Kadıköy Bağdat Caddesi’nde bir apartmanın arka bahçesinde evli ve iki çocuk babası şahsın 19 yaşındaki üniversite öğrencisi bir kıza tecavüz etmesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Sanat dünyasından birçok ünlü isim de sosyal medya hesaplarından yaşanan olaya tepki gösterdi. Ünlü sanatçı Demet Akalın, Instagram hesabından paylaştığı bir gönderiye yorum yaptı. Yaşanan tecavüz olayını sert bir dille kınayan Akalın, şu ifadelere yer verdi:
“Gerçekten bir bitmediniz, kökünüz kurusun! İdamı getirin artık yeter ya! Yapan da evli ve iki çocuk babası! Baba demeyelim de!”
Gülben Ergen ise Twitter hesabından “#SessizKalmıyoruz ‘Sokakta çıplak gezen bir kadın olsam bile bana tecavüz etme hakkın yoktur’ Dick Gregory” ve “#SessizKalmıyoruz tecavüz insanlık ayıbıdır! Hayvanlık değildir! Şeytanlıktır!” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Ünlü sunucu Ece Erken ise yaşanan olaya sessiz kalmayarak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “2 çocuk babası, servis şoförü! O evlatlarının, eşinin yüzüne nasıl bakabildin o akşam pislik!” ifadelerini kullandı.

'Bekarlığa hoş geldin' partisi
Gonca kafaları karıştırdı

  • Hit: 444