breaking news

Hem Göze Hem de Kulağa Hitap etti

12 Ocak 2016 | Highlife Magazin
Hem Göze Hem de Kulağa Hitap etti
MAGAZİN
0

Usta sanatçı Asuman Dabak, “Fasl-ı Asuman” adlı Stand-up Kabare Show ile izleyicileri kahkahaya boğdu.  Cuma akşamları Etiler My Cabaret’te sevenleriyle buluşan sanatçıyı, oyuncu dostları ve ünlü isimler yalnız bırakmıyor.

‘Stand-up Kabare’ Türkiye’de bir ilk!

Asuman Dabak “Daha önce stand-up yapıldı, kabare yapıldı ama, stand-up kabare ilk kez yapılıyor. Yıllardır yurt dışında Londra da izliyordum, neden Türkiye ‘de olmasın dedim ve başladık. Bunun mimarı da Cenk Eren’dir, ‘Hadi Asuman sen yaparsın’ dedi ve beni ikna etti” diye konuştu.

“Bazen basiretimiz bağlanıyor, bazen şans tüm hızıyla kapıyı çalıyor”

Komediden drama oyunculuğuna her alanında başarısını ispat etmiş olan Dabak; “Hayat sürpriz bir hediye paketi, içinden ne çıkacağını bilemiyoruz. Önemli olan ne çıkarsa çıksın, sunulan tüm hediyeleri gülümseyerek kabul edebilmek. Bazen basiretimiz bağlanıyor bazen şans tüm hızıyla kapıyı çalıyor, bazen eşimizle bazen komşumuzla olmadık komik anlar paylaşılıyor… İşte hepsini biriktirince adı, “Fasl-ı Asuman’’ oluyor.Yaşanmış her ne varsa gülümseyerek üstesinden gelmeyi başaran usta komedyen, insan olarak da bu sektörde zoru başarmış ve içtenliği ile onlarca dost biriktirmiş. Sevenlerinin yanı sıra sanatçı dostları, her hafta Asuman Dabak ile gülmenin tadına varıyor.

Ünlü isimler yalnız bırakmadı…

Asuman Dabak’ı izleyenler arasında; Ayşe Kökçü, Ayten Uncuoğlu, Ceren Soylu, Merve Sevi, Betül Şahin, Zeynep Gülmez, Aslı Omağ, Başak Sayan gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı. Sadece sahne shovu ile değil aynı zamanda Tanju Babacan imzasını taşıyan, birbirinden renkli ve seksi özel kostümleriyle de  sanatçı tüm konuklardan tam puan aldı.

Hem göze,hem kulağa hitap eden Faslı Asuman, Cuma akşamları Etiler My Cabaret’de konuklarını ağırlamaya ve güldürmeye devam edecek.

 

 

Kendall Jenner, Makyajsız Yakalandı
Sevmesi için çabalıyor

  • Hit: 184