breaking news

İzmir’de Athena coşkusu

1 Ocak 2016 | Highlife
İzmir’de Athena coşkusu
KONSER
0

İzmir’de vatandaşlar yeni yıla ünlü müzik grubu Athena ile “merhaba” dedi. Dondurucu soğuğa rağmen binlerce İzmirli konsere koştu.

Konak, Cumhuriyet Meydanı’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yeni yıl kutlamaları çerçevesinde sahne alan ünlü müzik grubu Athena şarkıları ile İzmirli vatandaşları coşturdu. Dondurucu soğuğa rağmen konsere akın eden binlerce vatandaş, Athena grubunun seslendirdiği şarkılar ile ısındı. Havai fişek gösterileri ile de konsere gelenler görsel bir şov izlemenin keyfini çıkardı.
Ayrıca konserde kısa bir konuşma yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, vatandaşların yeni yılını kutladı. Konuşmasına, 2016 yılında çocukların ölmemesi temennisi ile başlayan Kocaoğlu, “2016 yılında terör bitsin. 2016 yılında bölgemizdeki savaş bitsin. 2016’da barış gelsin, kardeşlik gelsin, umut gelsin, dostluk ve sevgi büyüsün. Hepinize nice sağlıklı başarılı, barış dolu yıllar diliyorum. İzmir’in aydınlık ve güzel insanlarının yeni yılını kutluyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.

Hadise’den yılbaşına özel cüretkar kostüm
Hastayım sana!

  • Hit: 146