breaking news

RIZA ESENDEMİR AÇIKLADI

19 Ocak 2016 | Highlife Magazin
RIZA ESENDEMİR AÇIKLADI
MAGAZİN
0

İrem Derici’nin radyocu eşi Rıza Esendemir “İrem Derici ve Rıza Esendemir boşanıyor mu?” sorusuna yanıt veren ilk isim oldu. Tv8 ‘de ekrana gelen Aramızda Kalmasın’ın da konuğu olan Salih Keçeci, çiftle ilgili son gelişmeleri açıkladı.

“BOŞANMA KARARI ALDIK”

Rıza Esendemir’le görüşen Keçeci, ünlü şarkıcı İrem Derici ile Rıza Esendemir’in boşanmak üzere harekete geçtiğini söyledi. Salih Keçeci, son zamanlarda evliliklerinde sıkıntılar olduğunu belirten Rıza Esendemir’in, “Bu sıkıntıların birbirimizi yıpratacağını anlayınca boşanma kararı aldık” yönünde açıklaması olduğunu söyledi.
SOSYAL MEDYADA YAPTIKLARI DEĞİŞİKLİKLER

İrem Derici’nin 2 buçuk milyon kişi tarafından takip edilen Instagram hesabında Rıza Esendemir’e dair tek bi fotoğraf bırakmazken; Rıza Esendemir ise sosyal medya hesabından ilginç bir göndermede bulundu.

İMALI YANIT VERDİ

Instagram ve Twitter hesaplarından ilk eşi Yeşim Vatan’dan olan kızı Eceşan Esendemir’in fotoğrafını paylaşan Rıza Esendemir, fotoğrafların altına “Bir kızın durduk yere “Seni seviyorum babacım demesi ne demek biliyor musunuz?” notunu düştü.

Gülşen müjdeyi verdi
Angelina Jolie, Günden Güne Eriyor

  • Hit: 608