breaking news

Sinem Kobal aşk, güzellik ve kusursuzluk temalı çanta tasarladı

29 Ocak 2016 | Highlife Magazin
Sinem Kobal aşk, güzellik ve kusursuzluk temalı çanta tasarladı
MAGAZİN
0

Sinem Kobal, güzellik elçisi olduğu Garnier ile birlikte Garnier BB’den ilham aldı ve üç farklı temadan yola çıkarak,bir çanta koleksiyonu hazırladı. “Kusursuzluk”, “Aşk” ve “Güzellik” konseptleriyle özel olarak hazırlanan çantaları,Garnier BB Krem’den vazgeçmeyenlere ithaf etti. Samimi tavırları ve doğallığıyla dikkatleri üzerine toplayan başarılı oyuncu,Garnier için tasarladıkları çantaların her birinin kendisi için çok özel ve güzel hikâyeler ile ortaya çıktığını dile getirdi.

 

Garnier için hayatında ilk kez tasarım yaptığını ve çok keyif aldığını belirten Sinem Kobal: “Modaya olan özel ilgim nedeniyle çanta tasarlama fikri aklıma geldi.3 farklı konseptte tasarladığımız çantalarda; “Kusursuzluk”, “Aşk” ve “Güzellik” kavramlarını yorumladım. Bu 3 konseptin altında benim için çok önemli olan duygularıbir araya topladım. Bu duyguları binlerce kişiyle paylaşacak olmak ise kendimi çok iyi hissettiriyor. Tasarımlarımın final haline baktığımda çok heyecanlandım.Çantalara ilk dokunduğum an ise unutulmaz; o an çevremde olanlar gözlerimin inanılmaz parladığını söylüyor. Daha nasıl tarif edebilirim bilmiyorum.Tasarladığımız, benim zevkim yansıtan bir şeyin sınırlı sayıda üretilen bu koleksiyon sayesinde beni ekranda görüp izleyenlerle aramda farklı bir bağ oluşturacak,öyle hissediyorum. Bu duyguya bayıldım. Tasarım sürecini de sonrasını da çok sevdim… Büyük bir heyecan duyduğum yeni projemi umarım herkes beğenir” dedi.

 

Çantaların tasarımları hakkında bilgi veren Sinem Kobal: “Her 3 konsept için de farklı hikayelerden yola çıktım. “Aşk” konseptindeki çantamı tasarlarkenbana aşkı çağrıştıran obje ve renkleri kullanarak, kırmızı tonlarına ağırlık vermeyi tercih ettim. “Güzellik” konseptindeki çantam için ise denizden ilham aldım.Ben hayatım boyunca İstanbul’da yaşadım ve deniz benim için güzelliğin en özel yansıması. Bana güzelliği en çok çağrıştıran renk mavi olduğu için “Güzellik” konseptliçantamda mavi tonlarındaki renkleri kullandım. “Kusursuzluk” için ise iyi hissetmekten yola çıktım. Herkesin kendini iyi hissetmek için bir nedeni vardır.Ben bu kusursuzluğa her an ulaşmak için Garnier BB Krem’imi yanımdan ayırmıyorum, çünkü her an kendimi iyi hissetmeye ihtiyaç duyabiliyorum.Tam da bu nedenle ‘kusursuzluk’ konseptini oluştururken yaptığım tasarımda Garnier’nin renklerini ve doğayı çağrıştıran objeleri ve renkleri tercih ettim” dedi.

 

BÜLENT ÇOLAK'A MARDİN'DE BÜYÜK İLGİ
14 Şubat'a özel klip çektiler

  • Hit: 521