breaking news

Yılın Yıldızları Ödülleri sahiplerini buldu

9 Ocak 2016 | Highlife Magazin
Yılın Yıldızları Ödülleri sahiplerini buldu
MAGAZİN
0

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü tarafından organize edilen Yılın Yıldızları Ödülleri, önceki akşam YTÜ Davutpaşa Kongre Kültür Merkezi’ndeki törenle sahiplerini buldu. Törende yaklaşık 5 bin YTÜ öğrencisinin oylarıyla belirlenen ‘en iyiler’ ödüllendirildi. Tanem Sivar’ın sunduğu gece, ünlüleri bir araya getirdi.
Reyting bizim işimiz

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8, “En iyi TV kanalı” seçildi. Ilıcalı ödül konuşmasında, “TV8’i kurarken amacım reyting almaktı ve onu aldım. Reyting bizim işimiz. Övünmeyi hiç sevmem ama halı saha maçını koyduk ekrana yine birinci oldu” sözleriyle salondakileri güldürdü.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen birlikte rol aldıkları “Aşk Sana Benzer” filmiyle “En iyi erkek sinema oyuncusu” ve “en iyi kadın sinema oyuncusu” ödüllerini aldı. Çift, ödüllerini almaya el ele geldi.
En İyi Gazete” seçilen Hürriyet’in ödülünü Hürriyet Gazetesi Grup Kordinatörü Emre Oral aldı. Oral, “5 bin genç üniversite öğrencisinin katıldığı oylamayla gelen bu ödül, Hürriyet için çok önemli ve anlamlı” dedi.
En iyi sporcu” ödülünü alan Gökhan Gönül, “Burada konuşma yapmak, 50 bin kişinin önünde top oynamaktan daha zor” dedi.
En iyi kadın dizi oyuncusu” seçilen Elçin Sangu, “Sanatımı icra ederken yoluma böyle güzel hediyeler bıraktığınız için teşekkür ederim” dedi.
Nazlı Çelik, “En iyi haber spikeri” seçildi.
5’inci kez “En İyi Sabah Haber Programı” ödülünü almaya hak kazanan İrfan Değirmenci, sahneye muhabir arkadaşı Ceren Taşdelen ile birlikte çıktı.

 

 

Melekler ringde kapıştı
Son fotoğraflar

  • Hit: 499