breaking news

2016 BUİKAD Ödülleri’nde geri sayım başladı

18 Şubat 2016 | Highlife Magazin
2016 BUİKAD Ödülleri’nde geri sayım başladı
CEMİYET
0

Bursa’nın ilk ve tek bağımsız kadın ödülleri organizasyonu ”BUİKAD İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri Töreni ”için geri sayım başladı.

Kadınların iş yaşamlarının her kesiminde var oluşlarını sağlamak, rol modellerle motivasyonlarını güçlendirmek amacıyla organize edilen “ İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri”nin bu sene 7. gerçekleşecek. Kent Meydanı AVM ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan ödül töreni 7 Mart akşamı yapılacak.

BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı İpek Yalçın, “Ödül töreni ile ekonomiden sosyal hayata birçok alanda örnek teşkil eden ve başarıya yürüyen Bursa’dan ve ulusal düzeyde Başarılı İş Kadınları’nı ödüllendireceğimiz için mutluyuz. Ödül törenimiz ulusal çerçevede gerçekleşecek ve 2 ödülümüz Türkiye çapında kadınlar ile ilgili çalışmaları nedeni ile kişi / kurumlara verilecek.” diye konuştu.

6 yıldır olduğu gibi bu sene de BUİKAD Ödül Töreni’nin sponsoru olan Kent Meydanı AVM’ye ve destek sponsorları Kumova İnşaat & Mühendislik , BSY Bilgi Sistemleri Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri ve Ekince Madencilik’ e teşekkür eden Yalçın, kısa bir süre sonra gerçekleşecek olan tören için ekip olarak heyecanlı olduklarını ifade etti.

Kent Meydanı Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu ise yaptığı açıklamada, “Yedinci kez destekçisi olacağımız ödül töreni ile iş yaşamında başarılı kadınlarımızı yeniden taçlandıracağız. İş kadınlarının yaptıkları güzel işlerden haberdar olunması, daha çok kadının iş hayatına kazandırılmak üzere teşvik edilmesi, bu ödül töreni ile motive olmalarına sebep olmak çok önemli. Bu yüzden biz de BUİKAD Ödülleri’nin en başından beri destekçisi olduğumuz için mutluyuz.” diye konuştu.

İş birliği için görkemli kutlama
Cemiyet "Baby Shower" da Buluştu

  • Hit: 352