breaking news

Akasya Acıbadem’de Ali Poyrazoğlu ile oyunculuk atölyeleri

2 Şubat 2016 | Highlife Magazin
Akasya Acıbadem’de Ali Poyrazoğlu ile oyunculuk atölyeleri
EĞLENCE
0

Avrupa’nın en iyi alışveriş merkezi ödüllü Akasya Acıbadem, kültür ve sanata desteğe devam ediyor. Akasya Acıbadem, usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu’nun hem yetişkinler hem de çocuklara yönelik oyunculuk ve drama atölyelerine ev sahipliği yapıyor.

Yetişkinlerle “Oyunculuğun Bir Dakikası”

İstanbul’un cazibe merkezi Akasya Acıbadem’de Ali Poyrazoğlu, ilk olarak 28-31 Ocak tarihleri arasında günde iki seans olarak yetişkinler için “Oyunculuğun Bir Dakikası” Atölyesi gerçekleştirdi. Yoğun ilgiyle karşılanan atölye çalışmasında usta oyuncu, sahne üstünde ya da kamera karşısında bir dakikanın önemine dikkat çekti. Bir dakikanın kurgusundan yola çıkarak bir karakteri canlandırmaya giden yolun nasıl şekillendiğini anlatan Poyrazoğlu, tiyatro severlere oyunculuk dünyasının da kapılarını araladı.

Çocuklara yaratıcı drama atölyesi

Ali Poyrazoğlu, 3-5 Şubat tarihleri arasında da bu kez çocuklarla Akasya Acıbadem’de bir araya gelecek. Saat 13.00 ve 15.00 olmak üzere iki seans olarak düzenlenecek “Çocuklara Yaratıcı Drama” atölyesiyle Ali Poyrazoğlu, Akasya Acıbadem’in minik misafirlerine hayal dünyalarında bir yolculuk olanağı sağlayacak. Yanlış yapma, eleştirilme korkusu olmadan çocukların kendilerini en iyi şekilde ifade edebildikleri yaratıcı drama atölyesinde Poyrazoğlu, çocuklara bilgiyi ararken, eşsiz bir düşler evreninin kapılarını aralayacak.

Akasya Acıbadem 1. Kat’ta Batı Koridor’da düzenlenecek atölyelerde 13.00 seansına 4-8 yaş arası, 15.00 seansına ise 9-13 yaş arası çocuklar katılabilecek.

 

'SANAT 7/24' SERGİSİ AÇILDI
Karagöz Sinema Atölyesi sezonu açtı

  • Hit: 193