breaking news

Elie Maalouf ve Nida Ateş’ten unutulmaz konser

16 Şubat 2016 | Highlife Magazin
Elie Maalouf  ve Nida Ateş’ten unutulmaz konser
MAGAZİN
0

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali kapsamında birlikte sahneye çıkan dünyaca ünlü piyanist Elie Maalouf ile Nida Ateş, sanatseverlere doyumsuz bir müzik keyfi yaşattı. Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Nida Ateş ile Telden Dilden Gönülden programını her ay bir sanatçı ile birlikte gerçekleştiren Nida Ateş bu defa Caz Tatili Festivali kapsamında kendisi gibi etnik müzikle uğraşan ünlü piyanist Elie Maalouf ile birlikte sahneye çıktı. Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryum’da düzenlenen konsere ilgi büyüktü.

Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Fırat Emiroğlu ve Başkan Yardımcısı Bukle Erman da konseri izleyenler arasında yer aldı. Beş yetenekli müzisyenin sahne aldığı gecede Nida Ateş vokal bağlamada, Elie Maalouf piyanoda, Uğur Önür kabak kemanede, Emek Evci kontrbasta, Youssef Hbeisch da perküsyonda konuklara keyifli bir gece yaşattı.

Konser Niyazi Mısri’nin ‘Bülbül’ adlı ilahi eseriyle başladı. Konserde, Karadeniz yöresinden ‘Oy benim sevdiceğim’, Sivas yöresinden ‘Bedir’, Silifke yöresinden ‘Başına bağlamış dastar’, Rumeli yöresinden ‘Bülbülüm altın kafeste’ gibi Anadolu’nun dört bir bölgesinden sevilen parçalar seslendirildi.

Konserin finalini Zeki Müren’in ‘Yıldızların altında’ şarkısıyla yapan sanatçılar, uzun süre ayakta alkışlandı. İzleyenlerin müzik dünyasında büyülü bir yolculuk yaptığı konser sonunda Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Fırat Emiroğlu sanatçılara çiçek ve plaket vererek teşekkür etti.

“SEÇİMLERİME AŞIK OLDUM”
Bu sefer saat görünmedi

  • Hit: 164