breaking news

EN GÜZEL AŞK ŞARKILARI YALIN’DAN

8 Şubat 2016 | Highlife Magazin
EN GÜZEL AŞK ŞARKILARI YALIN’DAN
KONSER
0

Ünlü sanatçı Yalın, en güzel aşk şarkılarını, Kanyon Sevgililer Günü Konseri’nde söyleyecek.

Aşk şarkılarının vazgeçilmez ismi olan Yalın, Sevgililer Günü’nde tüm sevenleri hep birlikte şarkı söylemeye davet ediyor. Kanyon’da gerçekleştireceği bu özel konserde en romantik, en sıcak, en içten şarkılarıyla Yalın sizlere unutulmaz bir gün yaşatacak.

Albümleriyle olduğu kadar konser performansıyla da büyük beğeni toplayan, pop müziğin başarılı yıldızı Yalın 12 Şubat’ta sevgililere, Zalim, Sonsuz Ol, Herşey Sensin, Cumhuriyet, Meleklerin Sözü Var gibi hit şarkılarını seslendirecek.

Bu yıl sevgililer gününde şanslı 2 çifti romantik bir Paris seyahati bekliyor. 1-14 Şubattarihleri arasında Kanyon’dan 100TL alışveriş yapan bir çift ve 1-12 Şubat tarihleri arasında Instagram hesaplarında #asknedir etiketi altında kendi gözünden aşkını paylaşan ve Yalın’ın seçeceği bir çift romantik bir Paris seyahati kazanacak.

Samimi sözleri ve büyülü melodileri ile müziğin en Yalın halini dinlemek, onunla birlikte Aşk şarkıları söylemek için 12 Şubat 2016 Cuma günü, Kanyon’da, saat 19:00-20:30’da arasında gerçekleşecek bu konseri kaçırmayın.

Dilek Sert Erdoğan en güzel aşk şarkılarını seslendirecek
ECE GOKSU CAZ KEYFI YASATTI

  • Hit: 522