breaking news

GOYA’da A La Şeyla Rüzgarı Esti

19 Şubat 2016 | Highlife Magazin
GOYA’da A La Şeyla Rüzgarı Esti
CEMİYET
0

Kısa zamanda Karaköy’ün en çok tercih edilen mekanı olan GOYA, A La Şeyla partileri ile adından sıkça söz ettiren, cemiyetin ünlü ve sevilen ismi Şeyla Ovadiya Karadeniz’in doğum gününe ev sahipliği yaptı.

Fun-Dining konsepti ile dikkat çeken Goya Karaköy, “A La Şeyla Celebrating Life” konsepti ile doğum gününü kutlayan cemiyetin sevilen ve ünlü ismi Şeyla Ovadiya Karadeniz’i ve misafirlerini ağırladı.

Cemiyet ve magazin dünyasından yaklaşık 450 kişinin katıldığı davette Banu – Sinan Kalpakçıoğlu, Şebnem Dinçgör, Serap Tibuk, Elif – Okan Tapan, Ece – Lemi Gülman, Ozan Balaban, Esra Kaktüs, Banu İkbal, İdil Atakol, Begüm Erdemli Karamahmutoğlu, Çiğdem Kayalı, Çağla Cabaoğlu, Burak Birol- Ceylan İnsel, Alegra Levi, Günsel Ülkü, Seda Türetken, Melda Tuna, Sibel İlkiz gibi isimler göze çarptı. Yakın zamanda atlattığı sağlık problemleri sonrası 41. yaşını, kırkbir kere maşallah diyerek kutlayan ve nazar boncuğu şeklinde tasarlanmış pastasını kesen Ovadiya ile dostları müziklerini ünlü DJ Murat Tokuz’un yaptığı gecede, geç saatlere kadar eğlendiler.

 

Işıl Reçber’in Mücevher Koleksiyonu Hayran Bıraktı
İş birliği için görkemli kutlama

  • Hit: 2.121