breaking news

İLHAN ŞEŞEN’DEN İLK ŞARKISININ HİKAYESİ

29 Şubat 2016 | Highlife Magazin
İLHAN ŞEŞEN’DEN İLK ŞARKISININ HİKAYESİ
MAGAZİN
0

Atakent Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahne alan ünlü şarkıcı ve besteci İlhan Şeşen, ilk şarkısının hikayesini anlattı. Şeşen, “Son yazdığım şarkı gibi ilk şarkımı da şimdiki eşim Arzu’ya yazdım” dedi.
Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında hayranlarıyla buluşan ünlü şarkıcı ve besteci İlhan Şeşen, unutulmaz bir konsere imza attı. Atakent Kültür ve Sanat Merkezi’nde verdiği konserde ‘Rüzgar, Ellerimde Çiçekler, Eller Eller, Neler Oluyor Bize, Aşk Layık Olanda Kalmalı, Ankara’dan Abim Geldi’ gibi sevilen parçalarını seslendiren İlhan Şeşen, sempatik tavırları ve hoş sohbetiyle herkesin beğenisini kazandı.

İLK ŞARKI ÖMÜRLÜK AŞKA
Konserde ayrıca eşine yazdığını söylediği ilk bestesini de hayranlarıyla paylaşan İlhan Şeşen, sürpriz yaparak son bestesi olan şarkıyı da hayranları için söyledi. Son bestesi ile sanatseverlerden tam not alan şarkıcı, ilk şarkısının hikayesini ise şöyle anlattı: “Bizim mahallemizin en güzel kızıydı Arzu. Ben mahallenin en yakışıklı olmasını bırakın o zamanlar yakışıklı bile değildim. Ancak mahallede gitar çalıp şarkı söyleyen sadece ben vardım. Son yazdığım şarkı gibi ilk şarkımı da şimdiki eşim Arzu’ya yazdım.”

“NE GÜZEL BİR SEYİRCİ”
Küçükçekmecelilerle sohbet ederek konserine devam eden Şeşen, “Böyle bir seyirciyle ilk defa karşılaşıyorum. Ne güzel tüm şarkılarıma hep bir ağızdan eşlik ediyorlar. Küçükçekmece’ye taşınmak istedim” dedi.
Konserde ayrıca kemancısı ile düet yaparak ‘Ne Tuhaf’ şarkısını da seslendiren İlhan Şeşen, kemancısının yakında albüm çıkaracağı müjdesini verdi. Konser sonunda ise Küçükçekmecelilerin dakikalarca ayakta alkışladığı İlhan Şeşen’e, Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Nurettin Çevik teşekkür ederek çiçek takdim etti.

NURGÜL YEŞİLÇAY NİKAH MASASINA OTURDU
Kafaları karıştırdı

  • Hit: 150