breaking news

KÖRDÜĞÜM’DE UMUT’UN KALBİNE ŞÜPHE DÜŞTÜ

5 Şubat 2016 | Highlife Magazin
KÖRDÜĞÜM’DE UMUT’UN KALBİNE ŞÜPHE DÜŞTÜ
FİLM-DİZİ
0

5. bölümü Perşembe (04 Şubat) akşamı ekrana gelen ‘Kördüğüm’ Türkiye’yi yine ekran başına kilitledi. ‘Kördüğüm’, TNS ölçümlerine göre A/B SES kategorisinde gün birincisi oldu.

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un paylaştığı, Gökçen Usta Çaylar’ın yönetmenliğini, Ömer Faruk Sorak’ın genel yönetmenliğini üstlendiği ‘Kördüğüm’ün, 04 Şubat Perşembe günü yayınlanan beşinci bölümü, A/B SES kategorisinde yüzde 5.10 rating ve yüzde 14.47 izlenme payı ile birinci oldu.

UMUT’UN KALBİNE ŞÜPHE DÜŞTÜ

Feyza, havuza düşen Kaan’ı yıllar önce kaybettiği oğlu Barış sanarak suya atladı ve kurtardı. Kaan’ın yaşadığı tehlike, Feyza’nın travmalarını artırdı. Naz, hastanede karşısına çıkan Sinem’in “Ben Umut’un sevgilisiyim” sözüyle büyük bir yıkım yaşadı. Bu görüşmenin hemen ardından, başka bir şey için hastaneye gelen Umut’un suratındaNaz’ın tokadı patladı. Ali Nejat ise, Naz’ın üzüntüsüne tesadüfen tanık oldu. Kendisini toparlamak için bir süre ortadan kaybolan Naz, gittiği otelde karşısında Ali Nejat veKaan’ı görünce hem çok şaşırdı hem de mutlu oldu. Bu anlar #bubenimsuçum hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşularak TT (Trend Topic) oldu.

Kendini affettirmek için Naz’ın olduğu yere giden Umut, kaldıkları otelden geri dönenNaz ile Ali Nejat’ı aynı arabada ve mutlu bir şekilde gördü. Bu anda, Umut’un gözlerindeki büyük şüphe ise ‘Kördüğüm’de heyecanı doruğa çıkarttı.

SÜRPRİZ GELİŞMELER YAŞANACAK

Perşembe akşamları Türkiye’yi ekran başına kilitleyen ‘Kördüğüm’ün, 11 Şubat Perşembe akşamı, saat 20.00’de FOX’ta ekrana gelecek yeni bölümünde sürpriz ve çarpıcı gelişmeler yaşanacak. Yine, nefeslerin tutularak izleneceği yeni bölümde heyecan da zirveye çıkacak.

 

AHMET SARAÇOĞLU 'HAYAT ŞARKISI' DİZİSİNE KONUK OLDU
WİLMA ELLES KOMEDİYİ ÇOK SEVDİ

  • Hit: 321